Csatlakozz hozzánk

Blog

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

“Idén négyhengeres szánon támad a Jézuska…” Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az idei motoros szezon végén már rég túl vagyunk és vészesen közeledünk a naptári év vége felé, de előtte még vár ránk egy három napos beigli-halászlé-pálinka(?) fogyasztással tarkított ünnep – ami enyhít valamicskét a hideg idővel és kedvenc szenvedélyünk mellőzésével járó időszakon. Azért az is hozzásegít az időjárás-felejtéshez, hogy kapsz néhány (motoros) ajándékot, vagy pár üveg italt – ami szintén a felejtés eszköze lehet… Ugyanakkor az is igaz, hogy – a mostani szeszélyes időjárást figyelve – kaphatsz jó néhány enyhébb napot is ajándékba a Jézuskától, amikor nyugodtan gurulhatsz egyet.

Vegyük például a mait: a Szabadság híd lábánál ma este nyolc fokot mutatott a digitális hőmérő, amihez a városban bőven elég lehet egy jó kabát két pulcsival, két nadrággal és egy vastagabb kesztyűvel. Ilyenkor egy óvatos óra hosszás gurulással simán csillapíthatod a több hét alatt felgyülemlett elvonási tüneteidet, de az efféle ünnepnapokra gyorsan kell reagálnod. Szóval ha olyan megszállott vagy, mint mi, akkor azt javasoljuk, hogy ne ringasd mély álomba a géped, ne hibernáld a műszert március 15-ig, hanem tartsd éber kómában! Vagyis ha hirtelen kisüt a nap, akkor ne kelljen könyörögni neki: erre persze szoktatnod kell  kedvenced, indítsd be alkalmanként rossz időben is, ha van rá lehetőséged.

A szilveszter szintén jó lehet búfelejtésre, bár mi az utóbbi pár évben az év utolsó napján is “kötelező jelleggel” motorozunk: ún. Szilveszter Túrát szoktunk tartani 31-én, ami olyan, mint a Yeti Race: “a rendezvény időjárási körülményektől függetlenül megrendezésre kerül”… Itt nincs esőnap, mert akkor már legalább egy évet csúszna a buli. Várjuk a bátor jelentkezőket… A legjobb persze az lenne, hogyha már a március 15-i túrát szervezhetnénk, amit jelenleg komolyan akadályoz az általunk igen népszerűtlennek vélt január és február. Erre az időszakra kívánunk Nektek kitartást, kedves Olvasóink, de mindenekelőtt kellemes, motoros meglepetésekben gazdag karácsonyi ünnepeket és kétkerekű kilométerekkel teli, boldog új évet! Köszönjük az egész éves figyelmet és továbbra is várjuk tapasztalataitokat, észrevételeiteket, no meg saját gépeiteket a Ti írtátok rovatba! Jöjjön aminek jönnie kell, vagyis az örökzöld karácsonyi motoros versike, annak, aki még esetleg nem ismerné, de küldhettek olyat is, amit mi nem ismerünk 😉

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending