Csatlakozz hozzánk

Akciók

KBC bukók féláron

Szezonvégi leárazás a SuperZone-ban a KBC bukósisakokra

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Sose volt még ilyen jó! Legalábbis ekkora kedvezmény, ebben a szezonban, bukósisakra, a SuperZone motorosboltban… Számos KBC modell mutatkozott már be nálunk az idény során, itt a Kirakatban vissza is tudjátok őket keresni. Az amerikai gyártó kupakjaival egyébként kellemes tapasztalatokat gyűjtöttünk idén, az 50 ezer forint alatti zárt sisakok tesztjén például a dobogón végzett a VR Retro modell, ami ár-érték arányban (is) vonzó volt. Most meg még vonzóbb, hiszen ezt is féláron húzhatod a fejedre!

Ahogy az összes többi 2011-es darabot is, szóval ha nem túl drága tengerentúli sisakra fáj a fogad, akkor itt a nagy lehetőség. A szezon végén is érdemes beruházni motoros cuccokra, mert még idén is simán használhatod, és természetesen a télen sem fog tönkremenni az állásban. A Bécsi úti SuperZone-ban egyébként most féláron felöltözhetsz, akár tetőtől-talpig, hiszen a múlt hét óta a Mugen Race cordura dzsekikre és nadrágokra is 50 százalékos kedvezményt nyújt a bolt.


Mostantól féláron az összes KBC bukó a SuperZone-ban!

SuperZone

Cím:
1032 Budapest, Bécsi út 170.
Tel.: 06-1-238-05-76,  06-20-318-4044
E-mail: superzone@superzone.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat 10:00-20:30-ig
Vasárnap 10:00-18:30-ig
www.superzone.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending