Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Kawasaki ZX-10R: új fényezés és visszahívás

Megjelent az első fotó a ZX-10R 2012-es változatáról. Az idei modellnél hibára derült fény.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Fotó: Visordown

A Visordown internetes magazin megszerezte az 2012-es kiadású Kawasaki ZX-10R egy fényképét. Közben a 2011-es modellre visszahívási akciót hirdettek az Egyesült Államokban.

A Visordown azt állítja, sikerült megszerezniük a 2012-es modellévre szánt Kawasaki ZX-10R egy fotóját. A kép alapján úgy tűnik, hogy csak a fényezések változnak jövőre.

A következő szezonra szánt Kawasaki csúcssportoló klasszikus, zöld színű kivitelénél a tank középső részét, ami eddig fekete volt, zöldre festették, viszont befeketült a tank oldala, az oldalidomok felső része és a fejidom két széle is. További változás, hogy az első teleszkópok nem aranyszínűek, hanem szintén feketék. Műszaki módosításokról nincs hír, de egy mindössze egyéves modell esetében nem is szokott szükség lenni ilyesmire.

Pontosabban… Pontosabban egy olyan apróságot biztosan megváltoztatnak, amivel a 2011-es gépek egy részén gond volt. Az Amerikai Egyesült Államokban 2480 példányt hívnak vissza, mert az egyik kábelköteg becsípődhet a hátsó segédváz és a hátsó sárvédő, vagy a segédváz és az üléstakaró idom rögzítőfüle közé. A becsípődés következtében az elektromos vezetékek megsérülhetnek és rövidzárlatot okozhatnak, ami akár a blokk váratlan leállásához is vezethet.

Azt nem tudjuk, hogy a hiba érinti-e a Magyarországon értékesített Kawasaki ZX-10R-eket. Mindenesetre ha ilyen géped van, érdeklődj a márkakereskedésekben!

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending