Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kawasaki: Visszalimelálás!

Íme az idei Lime Party részletei – augusztusban újra bezöldül a Hungaroring

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ahogy a napokban ígértük, jöjjenek a részletek a kawasakisok népünnepéről, a hungaroringi Lime Partyról – szűk egy hónap múlva ismét zöldbe borul a mogyoródi pálya.

Noha az idei motoros szezonnak még korántsincs vége, a Kawasaki tradicionális évadzáró rendezvénye már belátható közelségbe került, és így lassan akár kezdhetjük is  számolni az idei Lime Party-ig hátralévő napokat, azaz kezdődhet a „visszalimelálás”

“A Kawasaki Magyarország kiemelt figyelmet fordít arra, hogy vásárlói a csúcsminőségű termékek mellett olyan hozzáadott értékhez is jussanak azzal, hogy bizalmat szavaznak a márkának, amely markánsan megkülönbözteti a zöld paripák tulajdonosait a motoros társadalmon belül”.

Az importőr az értékesítési- és szervizhálózat folyamatos bővítésén, az akciókon felül tesztelési lehetőségekkel és nyíltnapokkal igyekszik már az értékesítést megelőzően megszólítani vásárlóit, azonban a vásárlást követően sem feledkezik meg ügyfeleiről és igyekszik a márka tulajdonosait közösséggé formálni olyan rendezvények szervezésével, mint a Kawa Kanyar motoros túrasorozat (íme a második menet részletei) – illetve az idén augusztus 24.-én megrendezendő Lime Party.


Nem kizárólag kawásokat várnak, de a pályára csak “zöld motorok” gurulhatnak fel

A 2012-es “zöldcitrom összejövetel” természetesen ezúttal is a Hungaroringen lesz, a pályamotorozás mellett azonban számos egyéb program is várja az érdeklődőket. Itt mutatkozik be a “Moto-Khana kawasakis változata”, a Kawa-Khana, ahol bárki kipróbálhatja motoros tudását. Ezen kívül lesz rendőrmotoros bemutató, mobil szerviz ingyenes átvizsgálással, továbbá “eszem-iszom, dínom-dánom garantálja a jó hangulatot és a kellemes időtöltést”.

A rendezvény magától értetődően a Kawasaki nyeregben motorozóknak szól, de “a szervezők szeretettel várják azon márkák tulajdonosait is, akikről nem gondoskodnak hasonló eseményekkel”… Ennek ellenére a pályára kizárólag Kawasaki-val lehet majd felmenni. Fontos, hogy a ring – szervezőktől független – belső szabályzata előírja, hogy a pályamotorozásra kizárólag protektoros bőrruha viselése esetén van lehetőség! A szabály betartása a pályabérlés feltétele, így semmilyen egyéb védőfelszerelés nem jelent kivételt és mérlegelési lehetőségre sincs mód!

A részvétel ezúttal is ingyenes, sőt még csak regisztráció sem szükséges, azonban a Kawasaki honlapjáról letölthető felelősségvállalási nyilatkozat előzetes kitöltésével számottevő időmegtakarítás érhető el.

Márkatársak – zöldvérűeknek kötelező program…


Természetesen az ingyenes pályamotorozás a Lime Party legfőbb vonzereje – idén még regisztálni sem kell

Forrás: Kawasaki

Comments

comments

Trending