Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kawasaki: nő a “volánnál”

Új (sport)vezető a Magyar Kawasaki Racing Team élén

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az Ivanics Motor, a Kawasaki márka hivatalos magyarországi importőre bejelentette, hogy a cég által létrehozott és támogatott Magyar Kawasaki Racing Team irányítását februártól Firtosvári Andrea veszi át. Az új vezető többek között a csapat korábbi eredményeinek túlszárnyalását is zászlajára tűzte a hamarosan induló szezonban.

Az új szakvezető több szálon is kötődik a technikai sportokhoz, és hosszú évek óta vesz részt a hazai sportéletben, az így szerzett tapasztalatait pedig sportmenedzserként is kamatoztathatja új pozíciójában. Szakképzettsége mellett kiváló szervezési és vezetési képességekkel is rendelkezik, amit az operatív feladatok mellett a csapategység további erősítése érdekében is ki szeretne majd aknázni.

„A hazai technikai sportok esetében ritka az olyan professzionálisan működő csapat, mint a Magyar Kawasaki Racing Team, ahol a biztos háttér mellett a csapat élvez minden prioritást. Büszke vagyok, hogy ezt a csapatot irányíthatom. Kiváló versenyzők, remek emberek alkotják a gárdát, mindenki tudásának legjavát adja a közös a cél eléréséhez. A magam részéről én is mindent elkövetek majd a sikeres működés érdekében, és mint minden sportember, én is a korábbi eredményeket túlszárnyalására törekszem a jövőben” – nyilatkozta Firtosvári Andrea.

A versenyidőszak már nagyon közel van, de ennek ellenére elegendő idő áll rendelkezésére a csapatnak a felkészülésre, hiszen a vezetőváltás zökkenőmentesen zajlott. A versenyzők zavartalanul, a megszokott körülmények mellett készülhetnek az idényre, ami nem pusztán a csapat, de a márka szempontjából is jelentőséggel bír, ugyanis a Kawasaki sikereihez hozzájárulnak az általa támogatott versenyzők is. A Magyar Kawasaki Racing Team éppen ezért továbbra is egyik legfontosabb céljának tekinti a zöld motorok népszerűsítését.

Forrás: Kawasaki


Firtosvári Andrea: “Büszke vagyok, hogy ezt a csapatot irányíthatom”

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending