Csatlakozz hozzánk

Hírek

LimeRing 2013, azaz közeleg a nagy Kawanap

A kawásoknak nem kérdés, melyik napot kell augusztus végén bevésni a naptárba: a Kawasaki 2013-ban is megrendezi a zöld közösség számára az évadzáró népünnepélyt, a Lime Party-t a Hungaroringen

Közzétéve

ekkor

lime party 2013
RST AIRBAG

A 2007-ben elindított pályamotorozásból nőtte ki magát a Party, amelyet idén már hetedik alkalommal rendez meg a Kawasaki hazai képviselete. “A célunk nem más, mint a Kawasaki szerelmeseit megismertetni a kiemelkedő minőségű termékekkel, újdonságokkal, és ezen túl igazi közösségi élményekhez juttatni”

A rendezvényen a legnagyobb érdeklődésre évről-évre a pályamotorozás számíthat, de annak érdekében, hogy azok is szívesen látogassanak ki a ringre, akik ettől idegenkednek, idén is több program várja az érdeklődőket. A tavalyi évhez hasonlóan ismét lesz Kawa-Khana, ahol bárki kipróbálhatja motoros tudását egy vezetéstechnikai pályán. Lesz mobil szerviz ingyenes átvizsgálással és rendőrmotoros bemutató a Ride For Life jóvoltából.

A zöld szín kedvelőinek kötelező a program…

“Arcfestés kicsiknek és nagyoknak, eszem-iszom, dínom-dánom, stb… Idén is megrendezzük az It’s my lime versenyt, amire bárki nevezhet, aki rendelkezik Kawasaki, vagy kawasakis termékkel, legyen akár vicces, akár komoly, akár új, akár lestrapált, egyszóval bármilyen is. A lényeg, hogy a Kawasaki értéket képviselje! A terméket nem szükséges regisztrálni előre, csupán a helyszínen kell a szervezők rendelkezésére bocsátani”

Már csak a parkoló (paddock) felhozataláért érdemes lehet kilátogatni…

Az augusztus 23-i rendezvény elsősorban kawásoknak szól, de várják más márka képviselőit is, a pályára azonban kizárólag “zöld” motorral lehet felmenni. A pályamotorozásra délután öt órától kerül sor, de regisztrálni már négytől lehet a helyszínen. Fontos, hogy a ring belső szabályzata – a szervezőktől függetlenül – előírja, hogy a pályamotorozásra kizárólag protektoros bőrruha viselése esetén van lehetőség!

A szabály betartása a pályabérlés feltétele, így semmilyen egyéb védőfelszerelés nem jelent kivételt, és mérlegelésre sincs mód. A rendezvény ezúttal is ingyenes, még csak előregisztráció sem szükséges. Azonban a Kawasaki oldaláról letölthető felelősségvállalási nyilatkozat előzetes kitöltésével számottevő időt takaríthatunk meg a helyszíni regisztráció során.


Forrás: Kawasaki Fotó: Pásztor Tamás

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending