Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kawasaki Expo és Börze

Március 28-29-én Kawasaki Expo és Börze márkakereskedői motorkiállítás és vásár.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Miért érdemes kilátogatni a Kawasaki Expo és Börzére, amelynek az Auto Expo M1 ad otthont? A Kawasaki az Expo keretében mutatja be Magyarországon 2009-es új motorkerékpárjait, valamint az új ruházati termékeket.

A Börzén mindenki kedvére válogathat a Kawasaki márkakereskedések használt és új motorjai közül, és amelyik megtetszik, azt a helyszínen meg is vásárolhatja vagy lefoglalózhatja.

Minden, a Börze ideje alatt megvásárolt vagy lefoglalózott motorkerékpár mellé Kawasaki-Dainese vagy Kawasaki Ninja motoros kabátot adnak ajándékba. A Börzén megtekinthető márkakereskedői motorok listája letölthető a Kawasaki magyarországi importőrének weboldaláról. A listát folyamatosan frissítik, érdemes többször is megnézni!

A látogatók részt vehetnek az ER-6n dizájnversenyen, és a helyszínen is megtervezhetik a győztes festést. Emellett megtekinthetik a Kawasaki kerékpárjait a gyerekbringáktól a
felnőtteknek készített mountain bike-okig. Aki motorral érkezik, azt a rendezvény ideje alatt a BITEP területén lévő Kawasaki Big Bang márkaszervizben a következő akciós szolgáltatásokat várják: általános műszaki átvizsgálás – 2000 Ft; fékpadi mérés – 3000 Ft. A Kawasaki Expo és Börzére ingyenes lesz a belépés, és a parkolásért sem kell majd fizetni.

A Kawasaki Kedvezmény Kuponnal – amit szintén a hivatalos weboldalról lehet letölteni – további kedvezményekhez lehet jutni, amelyek a feltüntetett márkakereskedőknél vehetők igénybe. Ráadásul aki leadja a kuponon található tombolaszelvényt, az megnyerheti az óránként kisorsolt öt Kawasaki ajándékcsomag egyikét.

Nyitva tartás: március 28., szombat 10:00 – 20:00; március 29., vasárnap 10:00 – 17:00. További információk a Kawasaki márkakereskedésekben vagy a központi weboldalon.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending