Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kawasaki 2009

A Kawasaki sem húzza tovább. Íme az új ZX modellek.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg: Molnár Dénes (DennyM) – denes@tesztmotor.hu

Megkaptuk a Kawasaki új modelljeiről az első híreket és fotókat. Sok konkrétummal nem árasztottak el minket, már ami a pontos specifikációkat illeti, de legkésőbb a kölni Intermot-on az utolsó kis adatról is lehullik a fátyol. Ezennel megosztunk veletek egy-két képet a zöldek sportmotorjairól. A többi újdonságot is hamarosan megmutatjuk, sőt mi több ott leszünk október elején Kölnben is, hogy kéz közelből megmutathassuk a következő év sztárjait.

Szupersport fronton tehát idén a 600-as a soros. Hasonló dizájnt kapott, mint a nagy tesó és remélem hasonlóan jó kvalitásai is lesznek. A súlyával mostaniban igen küzködő kawász a gyár szerint kezelhetőbb, magabiztosabb, könnyebb, a közép tartományban erőteljesebb motor lesz. Körülbelül ebben ki is merül a hivatalos információ, amit egyelőre tudni lehet. Nyomozómunkába kezdtünk, mert minket is komolyan izgatnak az adatok, hogy vajjon el tudja-e kapni a konkurencia grabancát. De addig beszéljenek a képek.

 

A ZX-10R műszakilag nem változott, viszont 2009-től megvásárolható az oly divatos fehér színben is. Attól függetlenül, hogy a formavilág erősen bizgatja az ember szép érzetét, tényleg elég mutatós ebben a köntösben.

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending