Csatlakozz hozzánk

Hírek

KAWASAKI 2018 – EICMA – Videón az újdonságok

Megérkeztek a zöldek újdonságai is

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Bemutatkoztak a Kawasaki újdonságai is Milánóban, kis részltet is láthattok a bemutatóról a fenti videóban. Nem nagy meglepetés a Z900RS, hiszen ezt már megszellőztették, ahogy a H2SX-et is. A Kawasakinál a feltöltős gépeké a jövő, ezzel kísérleteznek már jó ideje.

Azonban elektromos futóművel ellátott sportmotorjuk még nem volt, ezért most bemutatták a ZX10R SE változatát, amelyben már félaktív elektromosan állítható futómű került. A Showa által gyártott teleszkópok 1 milliszekundum alatt képesek változtatni a beállításokat. Háromféle lengéscsillapító beállítást lehet kiválasztani. Road-Track-Manual néven lehet ezeket megtalálni a menüben, természetesen az utóbbiban mindent magunknak állíthatunk. Persze, hogy van rajtprogram is ahogy ezt egy négyszer Világbajnokságot nyert géptől el is várjuk. Elég jónak tűnik a csomag, még oda-vissza működő gyorsváltót is kapunk. 210 lóerőt és 113,5 Nm nyomatékot ígérnek a Ram Air rendszerrel. Az árát még nem tudjuk, de a műszaki tartalom elég bizalomgerjesztő.

A Z900RS Café egy újkori modern technikával megáldott café racer, annak minden előnyével együtt. Szerencsére a futóművet nem spórolták ki így hátul központi rugóstag gondoskodik a megfelelő rugózásról. a 111 lóerős gépbe már némi elektronikus segédberendezéseket is raktak.

Kétféle változat lesz belőle a sima fejidom nélküli és a Café Racer stílusú.

A feltöltős H2 sikerein felbuzdulva most még két újrahangolt 210 lóerős és 137 Nm nyomatékkal rendelkező blokkal érkező H2 túrázó is kerül a palettára. Az H2 SX és a H2 SX SE.  Az SE változatban már TFT kijelzős műszerfallal, rajtprogrammal és gyorsváltóval is találkozhatunk, de mindkét típusban van beépített LED-es kanyarvilágítás, Tempomat, és markolatfűtés is. Ezek a jó dolgok valószínű, hogy jó túrázóvá teszik majd a H2 SX-eket.

Végezetül megszellőztették azt is, hogy a 125-ös kategóriába is fejlesztenek két új modellt ami a fiatalok igényeit fogja kielégíteni. Lesz Z125 és Ninja 125 is hamarosan, de ezt most még nem mutatták be, csak az alábbi sejtelmes képet láthatták az érdeklődők.

Kawasaki Z125 és Ninja 125 – Hamarosan…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending