Csatlakozz hozzánk

Hírek

KawaKanyar 2013: irány a Bakony!

A Kawasaki hazai képviselete által szervezett, immáron hagyományosnak mondható, közösségépítő motoros túrasorozat, a KawaKanyar első idei fordulójára május 4-én kerül sor

Közzétéve

ekkor

kawakanyar 2013
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A tavaly útjára indított programsorozat nagyszámú résztvevőt vonzott, az importőr által megfogalmazott közösségformáló szerepet jól megvalósította, így az esemény röpke egy szezon alatt a hazai ” zöld motoros társadalom” egyfajta zarándoklatává nőtte ki magát. A márkaképviselet jól látható erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy kiszolgálja a kawásokat – ennek egyik bizonyítéka ez a túrasorozat.

A nagy sikerre való tekintettel 2013-ban ismét megrendezik a Kanyarokat, melyre idén első alkalommal május 4-én kerül – ez a gurulásl a Bakonyt célozza meg. A program most is teljesen ingyenes, csupán a Kawasaki Magyarország honlapján történő regisztráció és egy motor szükséges az eseményen való részvételhez. A konvoj fél 10-kor a veszprémi Kawasaki kereskedéstől, a Tatay Motor-tól (Budapest utca 30.) indul.

A Karasna-Kaland távja körülbelül megegyezik majd a tavalyi túráéval, tehát 250-300km-t kell teljesíteni

Aki Budapest irányából érkezik, akár már 8 órakor csatlakozhat a csapathoz, amely az M1/M7 kivezető szakaszán lévő Agip kútnál gyülekezik majd. Aki szeretne, de mégsem tud részt venni ezen a közös motorozáson, annak sem kell csüggednie, ugyanis a KawaKanyarra idén még három alkalommal sor kerül majd – sőt, az idén debütál a programsorozat “exkluzív változata” is, a KawaKanyar Prémium…

Az országhatáron túlra is kiterjesztett háromnapos túra azoknak próbál majd a kedvében járni, akik nagyobb távolságokat is szívesen megtesznek. A KK Prémium célja az Adriai-tenger kék vize lesz. További részleteket, illetve a pontos költségeket április 22-éig ígérik a szervezők. Akinek pedig nincs Kawája, de ki nem hagyna egy olyan motoros túrát, mint a KawaKanyar, annak április 12-én (azaz ma) érdemes kilátogatnia a KakucsRingre, ahol a márka tesztnapjának keretein belül kipróbálhatja a zöldek idei típusválasztékát.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending