Connect with us
Suzuki

Hírek

Kawa Lime Party: It`s my lime…

Egy verseny a zöldeknek, ahol nem a gyorsaság számít – hanem minden más…

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Noha a kawásoknak bőrruhába bújni még kicsit korai lenne, azért túl sok idő már nincs hátra a Kawasaki tradicionális éves összejöveteléig, annyi azonban még biztosan akad, ami elegendő az idei Kawasaki Lime Party keretein belül megrendezendő „It’s my lime” versenyre felkészüléshez…

A Kawasaki Magyarország kiemelt feladatának tekinti a Kawasaki márka értékeinek közvetítését, valamint azt, hogy termékei megvásárlásához valódi hozzáadott érték is társuljon.

Ennek megfelelően rendezvényeivel meghatározó szerepet vállal a brand által alkotott közösség formálásban, ugyanakkor “különféle kommunikációs csatornákon keresztül számos eszközzel is igyekszik felhívni a figyelmet arra a Kawasaki mögött álló szerteágazó, fejlett technológiai háttérre, amely lehetővé teszi, hogy a márka termékeivel az innovatív megoldásokat és csúcstechnológiát képviselje”
 
Mindez ölt most testet egyetlen rendhagyó versenyben, amely Bon Jovi elnyűhetetlen akusztikus eposzának mindenki által ismert strófája után szabadon az „It’s my lime” nevet kapta.

A Lime Party alkalmával megrendezendő versenyre bárki nevezhet, aki rendelkezik bármilyen Kawasaki termékkel. Fűnyírótól a napszemüvegig, munkagéptől a golyóstollig akármilyen Kawasaki produktum részt vehet a megmérettetésen, legyen akár meghökkentő vagy túlzóan hétköznapi, igényes vagy megbotránkoztatóan lestrapált, vadító vagy hervasztó, szép vagy csúnya, szellemes vagy unalmas, polgárpukkasztó vagy konvencionális, patinás vagy forradalmian retró, a lényeg, hogy Kawasaki termék legyen. A nevezett tárgyakat előzetesen nem szükséges a szervezők rendelkezésére bocsátani, pusztán a rendezvényre kell elvinni, ahol egy időre kell csak megválni tőlük, amíg a helyszínen kiállítják őket. Két győztest hirdetnek majd, motorok és egyéb kategóriában is külön értékelik a „pályaműveket”. Az It’s my lime díj pedig egyáltalán nem citromdíj lesz, hiszen a győztes egy Kawasaki kabáttal gyarapítja majd Kawa-gyűjteményét.

A paddock (majdnem) teljesen zöldbe borult


Ez nem citromdíj lesz! Kawasaki kabátot nyerhetsz ;)

Forrás: Kawasaki

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending