Csatlakozz hozzánk

Hírek

Kawa Kanyar: a második menet

Július 28-ára újra túrát szervez a hazai Kawasaki – ezúttal egy balatoni motoros találkozóra

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Alig két hetet kell már csak várnia azoknak a kawásoknak, akik az első Kawa Kanyar közös motorozásának élményét újra szeretnék átélni, és ennyi időt kell kibírniuk azoknak is, akik ugyan lemaradtak az első menetről, de a július 28-án megrendezendő második ‘Kanyaron már szeretnének részt venni.

A Kawasaki Magyarország által szervezett, sikeresen debütáló Kawa Kanyar túrasorozat folytatására tehát július 28-án (szombaton) kerül sor, ami ezúttal a Balatont veszi majd célba. Ahogyan már Ulmann Mónika is megénekelte „ha végre itt a nyár és remek az idő az ember strandra jár”, főként, ha egy remek motoros találkozóba is csöppenhet! A második forduló tigrisbukfence ugyanis, hogy a túra végcélja az Országúti Tigrisek motoros klub szervezésében rendezendő kerülő balatonkenesei XI. Őrült Motoros Hétvége, amelynek főtámogatója a hazai Kawasaki.

A közvetlen tóparti, többnapos motoros találkozó színes programokkal, koncertekkel, motoros felvonulással várja az érdeklődőket. A Kawa Kanyar szempontjából azonban ez a rendezvény csak hab a tortán, ugyanis a túrasorozat elsődleges célja továbbra is a Kawasaki közösség formálása és a méregzöld öntudat erősítése. Éppen ezért a túra nem az autópályán halad majd, hanem hosszabb útvonalon éri el célt.

A motoros menet Balatonra menet többek között útba ejti a Csókakői várat is, ahol egy rövid tízóraival egybekötött pihenő nyújt majd lehetőséget az összehangolódásra. A részvételhez most is Kawasaki motorra, illetve regisztrációra van csak szükség, amit a Kawasaki Magyarország regisztrációs oldalán lehet megtenni. A program további részleteiről a márkaképviselet  weboldalán lehet tájékozódni.


Ez a látvány hamarosan átköltözik a Balaton környéki utakra…

A honlapot érdemes azoknak is figyelnie, akik nem érik be egy kellemes országúti motorozással, és egy kicsit nagyobb tempóra vágynak. A márka tradicionális, pályamotorozással egybekötött évadzáró eseményét, a Lime Party-t idén augusztus 24-én rendezik meg. A Kawabuli részleteiről hamarosan bővebben is tájékoztatunk Titeket.

Forrás: Kawasaki

Comments

comments

Trending