Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Karácsonyig 20% – AFX (USA) variálható bukósisak akció

Egy jól variálható, sokoldalúan használható, feltűnő és biztonságos, valamint kedvező ár-érték arányú, divatos túraendurós sisakot keresel? Most akciósan viheted haza! (bemutató videóval)

Közzétéve

ekkor

afx fx41 bemutato mps
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az AFX márkanév azért nem cseng ismerősen neked, mert ezidáig nem forgalmazták hazánkban az amerikai márka termékeit. Az ország legújabb és legnagyobb motoros webáruháza, a MotoPartsShop.hu kínálatában azonban előkelő helyet foglal el az FX41DS elnevezésű többcélú (ún. dual sport) bukósisak, amelyet mi a 2015-ös VFR800X tesztjén próbáltunk ki. Lássuk, mi a “titka”!

Karácsonyi AFX FX-41 akció a MotoPartsShopnál!

Karácsonyig 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg az FX41DS dualsport bukósisakot! Tehát így akciósan, átlagárban 54.800 forintért (fényezés- és euro-árfolyam függvényében) viheted haza ezt a sokoldalú sisakot!

Minden, a rendeléssel kapcsolatos kérdésedre megtalálod a választ a videóban (pl. meddig kell megrendelnem, hogy biztosan megérkezzen?; vagy: legkésőbb meddig vehetem át a mintaboltban?)

A plexi és a shield is levehető, a szellzőnyílás pedig elzárható: külön-külön, mindkét oldalon

Igazából nincs itt semmi titok: az FX41 azért lehet a kategória bajnoka, mert elég jó áron adják ahhoz képest, amit tud. Egészen pontosan – most kedvezményesen – 55 ezertől 56.535 forintig, amiért a bevezetőben már említett erényeket tudhatja magáénak: ezek címszavakban a sokoldalúság, a felszereltség, az átlagon felüli szellőzés és nem utolsó sorban a láthatóság.

Ezen a képen nincs rajta a shield, és így is jól mutat – a színe miatt pedig feltűnő, tehát biztonságos

Kicsit kibontva a felsorolt jóságokat: az FX41 nem csupán egy túraendurós sisak, hanem külön használható túrázásra és endurózásra is, mert a plexijét el lehet távolítani, így nyitott sisakként, a legtöbb motokrossz szemüveggel is használható. A vagány vonalú shieldet levéve (és a víztiszta plexit visszaszerelve) pedig egy hosszú távú túrákra is tökéletes bukót kapunk.

Az első traktus, az állrész légbeömlőinek környéke kissé (nagyon) darthvaderes

Annál is inkább, mert az AFX-ben helyet kapott egy jól használható beépített napszemüveg, illetve rendelkezik kihangosító hangszóró előkészítéssel is. A túrázós és endurós értékét egyaránt növeli a szokásosnál nagyobb volumenű és jobban szabályozható szellőzés: összesen 17(!) szellőzőnyílást találunk rajta (áll, oldal, homlok és hátsó – zárható – levegőnyílások).

A beépített napszemüveget mozgató gomb ergonomikus, könnyen kezelhető

Az FX41 variálható sisak anyaga egyébként egy fejlett műanyag-ötvözet – nyilvánvalóan ezért az árért nem karbont kapunk. A csat típusa gyorszáras, azaz mikrometrikus, jól szabályozható és könnyen kioldható. Természetesen antiallergén, kivehető és mosható, prémium hatású belsővel készül, és egy puha bélésű sisakzsák is jár hozzá.

Tágabb értelemben véve is szellős, azaz túraendurósan tágas az áll-rész

Megtapogatható, felpróbálható és kipróbálható a II. kerületben, a Törökvész úton, a MotoPartsShop bemutatótermében. Az ötvenezer forint alatti árkategória az AFX révén egy igen erős képviselővel gazdagodott, amit felszereltségben és használhatóságban nem lesz egyszerű felülmúlni az európai konkurenciának.

Szellőzés felsőfokon: zárható levegő ki- és beömlők hada. A tetején lévő csavarra rögzíthetjük a shieldet

Az Onroad.hu már kipróbálta (szöveges teszt: Jutányos mindenes) az FX41-et, és egy részletes anyagot is forgattak róla:

Ezen a képen jól látszik, mennyire kitűnik a szürke környezetéből a sokoldalú AFX

MotoPartsShop.hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza
FIGYELEM! A Mintabolt ideiglenesen új helyre költözött, amíg az új üzlet felújítása elkészül: 1025 Budapest, Törökvész út 3/b. (Édes Otthon Ingatlan)
Facebook.com/motorosbolt24

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending