Csatlakozz hozzánk

Blog

Katarból – 2.nap

A katari CBR teszt a mai nappal véget ért. Ahogy ígértem, íme egy rövid élmény beszámoló

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT
 

A katari CBR teszt a mai nappal véget ért. Ahogy ígértem, íme egy rövid élmény beszámoló

Losailon ma megállás nélkül zajlott a tesztelés. Képzeljétek, a 600-as menet utolsó etapjára még a cuccom is megérkezett, úgyhogy végre kezdtek jól alakulni a dolgok. Én a portugálokkal, németekkel és egy angol újságíróval voltam egy csoportban.


Végre saját cuccban!

A legelső tesztnap volt a miénk, így szerintem a világon elsőként ti olvashattok az eseményekről. Délelőtt a 600RR-rel melegítettünk be a délutáni Fireblade menetre. 6×20 perc a világ legjobb motorversenyzői között hihetetlenül nagy élmény. Először Andrew Pitt-tel mentem együtt, aki 3 körön keresztül festette előttem az íveket. Tudom, nem mondok nagy újdonságot, ha azt írom, hogy hihetetlenül profin mennek a srácok, de ezt így testközelből látni azért mégiscsak nem mindennapi élmény.

Főleg úgy, hogy a menet végén a supersport 600 idei világbajnoka, Pitt odajött hozzám gratulálni, hogy elég jól hasítok. Tavaly óta kicsit volt időm gondolkodni, többek közt a tavalyi bajnok Sofuoglu tanácsain, hogy hogy is kell ezen a pályán motorozni. Azt hiszem az egy év alatt elég jól sikerült összerakni fejben a pályát, ámbár időket ne kérdezzetek, mert nem mért senki, a Hondákban pedig sajnos nincs köridőmérő.

A többi menet is nagyon jó volt, Leon Haslam és Jonathan Rea társaságában. A portugálok között Miguel Praia is megtalálható volt, ő is a Supersport és a Superbike VB-n indult idén és vele szinte ugyanolyan köröket tudtam motorozni.

Ezek a versenyzők mind nagyon közvetlenek voltak, beszélgettünk velük elég sokat. Lesz majd interjú is Pitt-tel a C-ABS vonatkozásában. Első körben ennyi, ahogy kész a videó és a cikk egyből töltöm fel és olvashatjátok, csak most indulnunk kell haza a télbe :S.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending