Connect with us
Suzuki

Akciók

Karbon tálat valaki?

Aki szereti a karbon vackokat, annak kötelező darab a szénszálas tál

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Mi is érezzük, egy kicsit talán erős, hogy feltétlenül mindenkinek szüksége van egy könnyített, az átlagosnál sokkal merevebb, szénszálas rágcsa tároló tálkára. Ám vannak olyan, akut carbonegeoban (magyarul súlyos, heveny karbon szükséglet) szenvedő motorosok, akiknek jó gyógyír lehet ez a betegségükre.

Nos nekik, és a kuriózumokat egyébként kedvelőknek ajánljuk a FuriosoMoto (MV Agusta importőr) egyik különleges karbon “vackát”, a képen is látható tálat. A félreértések és az egyéb gondolatok elkerülése végett jeleznénk, a mintadarabot saját célból és nem egy új piaci rés betömése végett készítették, hiszen többek között profi karbonozással is foglalkoznak. Viszont  sokaknak -köztünk nekünk is- annyira megtetszett, hogy rendelésre elkezdték “sorozatban” gyártani. Nem olcsó, de amellett, hogy egyedi, a lakkozott karbon tál kimondottan szép is. Ha szerintetek is jól mutatna egy otthon, érdeklődjetek érte a Furioso-nál.


Stílusosan egy Lamborghini tetején fotózva

Egyébként kérésre szinte bármit elkészítenek karbonból. WC-ülőke, egy szekrény ajtaja, a számítógép (vagy laptop) háza, burkolata, polc vagy bármilyen más bútor is kivitelezhető a nemes anyagból. Ez az egész őrület persze a szénszálas motor idomokból indult ki, így természetesen részben vagy egészben karbonba tudják öltöztetni a kétkerekű kedvencünket, bármilyen típusról is legyen szó.

Sokféle minőséget, kivitelt láttunk már ezen a téren, nem ritka a gagyi munka, de a Furioso-t bátran, teljes mellszélességgel merjük ajánlani nektek. Keressétek őket a képen látható alábbi elérhetőségeken.

(Vigyázat! A Furisoso néhány hete új, exkluzívabb helyre költözött a Megyeri híd pesti oldalához. Térkép az alábbi képen!)

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending