Csatlakozz hozzánk

Akciók

Karasna: új modellek, új akciók

2012-es Honda modellek és szezonkezdő akciók várnak a Motorosboltban és a Szervizben

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Újabb 2012-es Honda modellek érkeztek a Karasna Motorosboltba: az új NC700X után megérkezett a Crosstourer túraendúró és az Integra robogó is. Előbbi ugye a VFR1200F alapjaira épített túragép, amely leginkább a BMW R1200GS-e által birtokolt piaci tortából szeretne szelni egy darabot magának, míg utóbbi az NC700-as sorkettes “válságmotor” robogónak megépített változata. Hogyha közelebbről is szeretnél megismerkedni velük (és kihagytad a Honda nyílt napjait a közelmúltban), akkor látogass el a Váci úti Karasnába.

Érdemes benézned, mert most például – többek között – Ipone akcióval várnak: egységes, 2.500 forintos áron viheted haza a raktáron lévő tisztító- és ápolószereket. Ezekre most így a “tavaszi nagytakarítás” alkalmával szükséged lehet, akárcsak egy olajcserére, ha nem tetted volna meg a téli álomba helyezés előtt. Most ezt a műveletet is akciós áron végzik el a Karasna szervizében, ráadásul az olajcsere mellé most ingyenes átvizsgálást és állapotfelmérést is kapsz. Sőt, mostantól az ilyen kisebb munkákhoz (olaj-, gyertya-, fékbetét-, gumicsere) bejelentkezésre sincs szükséged, azonnal elvégzik Neked. Mindezek részleteiről érdeklődj a Karasna lenti elérhetőségein.


Crosstourer és Integra a Karasnában, teljes életnagyságban
Akrapovic akció

A szlovén gyártmányú világhírű kipufogók vásárlása mellett különböző Akrapovic kiegészítők rendelésére is van lehetőséged. Példának okáért lentebb egy szénszállal rendesen ellátott CB1000R-t láthattok. A kipufogókon túl az ehhez hasonló karbon extrákra is kérhettek tőlünk árajánlatot az akrapovic@tesztmotor.hu címen, amit érdemes is így intézned, mert mindenre 15 százalékos kedvezményt biztosítunk! Új HasználtPiac oldalunkon egyébként a hirdetésbe akár videókat is beszúrhattok, szóval hogyha netán Te árulod a dobodat, akkor hangpróbát is csatolhatsz a szöveg és a képek mellé (a linkre kattintva egy Akra-példát láthattok). Hogyha pedig a Karasna raktárkészletéből vásárolsz Aprókavicsot, akkor most ajándék gyári Akra-pólóval és kulcstartóval lepnek meg.

Karasna Motorosbolt

cím: 1132 Budapest, Váci út 40. (a Lehel térnél)
e-mail: info@karasna.hu
telefon: +36 1 239 4964
web: www.karasna.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending