Csatlakozz hozzánk

Hírek

Karasna szezonnyitó motorostúra

Nem sok annál jobb dologgal töltheted a március 15-i szabadnapodat, minthogy részt veszel a Karasna Balaton-felvidéki idénynyitó gurulásán!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Több mint valószínű, hogy mindenki várja már, hogy kedvenc gépe nyergébe üljön és végre magába szippanthassa a tavasz első, motorozásra csábító leheletét! És ha mindezt jó társaságban, egy egy napos túra keretein belül, másokkal megosztva az élményt teheti, az tovább fokozza az élvezetet! Ezért szeretettel meghívunk minden motorost a szezonnyitó túránkra!

Amely Magyarország egyik legszebb vidékén vezet keresztül! A 7-es út mentén sietve érkezünk a magyar tenger keleti végéhez. Szusszanásnyi pihenőt tartva, a „lovakat megitatva ” folytatjuk utunkat a Balaton északi partján, magunkba szívva a kikeleti frissességet, miközben a tó kék vizének látványában gyönyörködünk.

Szigligetnél körbenézünk a vár ormáról és konstatáljuk, hogy még közel sincsen vége a látnivalóknak. Tovább haladva a vízállástól és kedvtől függően, Tapolcán ki-ki a tavas-barlangnál teheti tiszteletét vagy elfogyaszthat egy jó kávét a Malom panzió melletti tó partján.

Végig kanyarogva a Tapolca-Veszprém útvonalon térünk vissza a 8-as útra, ahol Veszprém és Székesfehérvár között a négy sávos út lehetővé teszi, hogy szabadjára engedjük a lovakat egy kicsit, és élvezzük a sebességet a kanyarok után. Fehérvárt elérve Bicskének kanyarodunk, hogy a Vértes és a Pilis vonulatain keresztül érkezzünk vissza Budapestre.

Uticél: Balaton-felvidék
Túra táv: ~430km
Túra időpontja: 2010. március 15.
Indulás: 9.30 órakor
Regisztráció: tura@karasna.hu


Tedd emlékezetessé az év első piros betűs ünnepét!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending