Csatlakozz hozzánk

Akciók

Karasna Öböl-Fesztivál

Fesztivál-fíling Pilismaróton: “egyedi és különleges, amilyet még nem kaptatok sehol”

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Összekötnéd a kellemeset a kellemessel? Jó (motoros) arcok jó zene társaságában? Nem, ez alkalommal nem egy “mezei” motoros találkozóról van szó, hanem egy igazi fesztivál vár rád! Egészen pontosan a Karasna Öböl-Fesztivál, a már számos motoros bulinak helyet adó Pilismaróton.

Ahogy az alábbi plakáton is láthatod, 5 színpadon és 6 helyszínen 60 fellépő szórakoztatja a nagyérdeműt, a színes hazai zenei paletta több különböző műfajából – sőt, a zenekarok és énekesek mellett az elektronikus muzsika szerelmesei is kapnak kedvükre valót. Ugyanis az előadók fele DJ, akik szintén számos stílusban játszanak a közönségnek.

“Az idei évtől kinőttük magunkat a nagy érdeklődésre való tekintettel. Kibővítettük a zenei kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Természetesen a régi hangulat is helyet kapott a színes forgatagban. A kezdetektől hozzánk látogatók érezhetik a megszokott Rock and Roll feelinget, a motorral érkezők számára külön kempinget létesítettünk. Az új vendégeink pedig egy változatos és hangulatos Duna-parti Öböl-Fesztiválon bulizhatnak. A GOA Beach hatalmas máglyarakásával várja majd vendégeit. Igyekszünk olyan rendezvényt létrehozni, ami egyedi és különleges, amilyet még nem kaptatok sehol. Ez a vadregényes vízparti helyszín olyan környezetet biztosít, ami garantáltan le fog nyűgözni titeket. Itt mindenki megtalálja azt, ami számára a tökéletes hangulatot biztosítja. A koncert menüben meglátjátok, hogy minden zenei stílus megtalálható lesz: Alternatív, Rock, Blues, Rockabilly, Reggae, Elektronikus zene – Techno, Retro, Disco, Világzene. Persze ezek különböző változatai is helyet kapnak. Nagyon sok új szolgáltatással is bővültünk: Gasztro falu, Sport, Játékok, Prevenciók, ATM automata, SMS fal… Szóval gyertek és bulizzatok a Duna-kanyar legszebb és legkülönlegesebb fesztiválján!” – olvasható a Fesztivál weboldalán, ahol még több hasznos infót (jegyárak, helyszínek) találsz.


További információ: karasnafesztival.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending