Csatlakozz hozzánk

Akciók

Dainese esőruha akció

Esős napok járnak, ennek ellenére megfelelő felszerelésben nyugodtan kimerészkedhetünk az utakra – a Karasnában most akciósan szerezhetsz be minőségi motoros esőruhát és kiegészítőket

Közzétéve

ekkor

dainese esoruha akcio
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Tehát ha az égi áldás közepette is komfortosan szeretnél motorozni, akkor most egy kedvezmény keretein belül választhatod a Dainese egyrészes Hogan esőruháját: a Karasna Motorosboltban ajándékba adnak hozzá egy Dainese esőcsizmát vagy esőkesztyűt! Az csizma Dainese Copristivali, az ajándék kesztyű pedig Dainese Copriguanto Membrana típusú, egészen pontosan. Az akció június 21-ig vagy a készlet erejéig tart.

Az esőruhához most hasznos kiegészítő felszerelés jár

A világhírű olasz gyártó kínálatában (és a Karasnában) természetesen a női motorosruhák és kiegészítők is megtalálhatók. Egy- és kétrészes bőrruhák, bőr és textilkabátok, protektorok, nadrágok, csizmák, cipők és kesztyűk, egyszóval minden, ami a motorozáshoz kell. A legújabb bőrruhák a napokban érkeztek a Váci útra.

A női kollekció egyes darabjai
Új márka a Karasnában: Shark bukósisakok

A Shark bukósisakok a legjobbak közé tartoznak. A Karasna kínálatában zárt, nyitott, felnyitható és krossz modellek is találhatóak. Mindegyikre igényes design és nagyfokú biztonság jellemző. Egyes típusokhoz a gyártó saját, bluetoothos kommunikációs rendszere is beszerelhető.

Karasna Motorosbolt

telefon: 20 399 8693; 20 915 5524
e-mail: barbara@karasna.hu; joe@karasna.hu
cím: 1132 Budapest, Váci út 40.
web: karasna.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending