Csatlakozz hozzánk

Akciók

Karácsonyi Spyke akció

Bőr- és textilruházat, csizmák hihetetlen, akár 50 százalékos kedvezménnyel az Euromotornál

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Bőr- és textilruházat, csizmák hihetetlen, akár 50 százalékos kedvezménnyel az Euromotornál

Szöveg és képek: Euromotor Kft.

Hihetetlen akcióval várja az EuroMotor Kft. azokat, akik szeretteiket és magukat motoros öltözékkel szeretnék meglepni karácsonyra, vagy csak egyszerűen már a következő szezonra készülnek. Üzletünkben most óriási, 10-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg egyes Spyke termékek.

Az akció a raktárkészleten lévő termékekre vonatkozik, köztük kifutó modellekre, de ez korántsem jelenti azt, hogy csupán egy-két darabból vagy csak extrém méretű, XXXL-es ruhákból lehetne válogatni. Az akciós áron kínált Spyke motoros öltözékek több színben, középméretekben is kaphatók. Az akció keretében az egy- és kétrészes Spyke bőrruhák már 99.000 Ft-tól megvásárolhatók, ami azt jelenti, hogy a vásárlók egyes esetekben fél áron juthatnak hozzá a kiválasztott termékhez!

A Spyke bőrkabátokra és bőrnadrágokra most 10-35 százalék kedvezményt ad az EuroMotor Kft. A kínálat e téren is igen széles, férfi és női modellekből válogathatnak az érdeklődők, az árak 69.000 Ft-nál kezdődnek. A Spyke textilkabátokra most szintén 10-35 százalékos árengedményt biztosít az EuroMotor Kft., a legkedvezőbb árú modell 29.000 Ft-ba kerül. Természetesen itt is igaz, hogy nem csak a „maradékból” lehet válogatni: a kínálat fazon, szín és funkció tekintetében is gazdag. Nem maradhattak ki a karácsonyi akcióból a Spyke motoros csizmái sem, amelyek most 10-20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg budapesti üzletünkben.

Az akció a készlet erejéig tart és nem érvényes az új rendelésekre. A Spyke termékekre leadott új rendelések esetén az EuroMotor Kft. legfeljebb 10 százalékos árengedményt tud biztosítani.

További információk az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b.), a 06 1 877-4430-as telefonszámon és a www.euromotor.hu internetes oldalon.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending