Csatlakozz hozzánk

Akciók

Karácsonyi akció: Karasna

Akrapovicot, Daineset, Helly Hansent vagy NZi-t a fa alá! A Karasnán most nem múlik az ünnep.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Akrapovicot, Daineset, Helly Hansent vagy NZi-t a fa alá! A Karasnán most nem múlik az ünnep.

Hamarosan újra eljő a karácsony,
s csillagszóró ég a fénylő fenyőfákon,
örülhetnek kicsik és nagyok,
na meg persze a motorosok.

Idén a Jézuska is biz’ ám két keréken,
s bár a vezetés még nem megy egészen,
de nyomában hull a hó és hózik,
örömében minden cég akciózik.

Rendben, ígérjük nem törünk tovább se József Attila, de még Romhányi babérjaira sem, ez is sok volt, beismerjük. Ettől függetlenül a hír igaz, rengeteg akcióba botolhatunk a motoros piacon, többek közt például a váci úti Karasnában.

Ha Akrapovic kipufogón törtétek a fejetek, most érdemes beruházni. December 24-éig minden termékre, mindenki speciális karácsonyi árat kap, így szuper kedvező áron juthattok hozzá a legjobb dobokhoz és rendszerekhez. Apró betű nincs, az akció nem csak a raktárkészletre vonatkozik, rendelni is lehet, rövid határidő belül minden megérkezik.

A kiváló minőségű NZi bukósisakokat azonban nem csak karácsonyig, hanem egész december végéig 30% kedvezménnyel kínálják! A vidám grafikájú robogós nyitott sisaktól kezdve a legkomolyabb versenysisakokig bezárólag csemegézhettek a kínálatból.

Természetesen a Dainese márka sem marad ki a sorból. Az olasz márka ruházata, kiegészítői is „jóárasítva” lettek, ha nem is minden: akár tetőtől-talpig felöltözhettek, de ha csak egy pár térdprotektorra van szükségetek, akkor azt is megtaláljátok az akciós termékek között.

Ha még nincs Helly Hansen aláöltözetetek, most a Karasnánál azt is őrült jó áron megvehetitek. Például a nyári felső 9.900 Ft, most csak 6.000 Ft. Persze van téli is, és természetesen a felsőhöz passzoló nadrág.

Részletekhez a Karasna weboldalán, esetleg telefonon, és persze személyesen az üzletben juthattok hozzá.

Karasna Motorosbolt
cím: 1132 Budapest, Váci út 40.
tel.: 06-1/ 239-4964
web: http://www.karasna.honda.hu/

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending