Connect with us
just1 mx
Suzuki

Újdonság

Kappa újdonságok az EuroMotorban

Kappa motoros kiegészítők, felszerelések érkeztek a Lehel útra

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Nagy kofferbe jó pakolni, tartja a mondás, aminek az EuroMotor most teret is enged az új dobozaival!

Hamarosan megérkeznek a Kappa K56N monokey top-case és a Kappa K56NT monokey top-case dobozai. A Kappa újdonsága ez a nagy méretű, dombornyomott, fekete színű felső csomagtartó. Valóban méretes példány a „kicsike”, egész pontosan 55 literes, így akár két bukósisak szállítására is alkalmas. A mértékegységek híveinek: 59,8 x 47,7 x 32,4 cm-es méretekről beszélünk, így a dobozt maximum 10 kilogrammnyi súllyal tölthetjük meg.

Mit kapunk még? Nagy méretű hátsó prizmát, hogy jobban látszódjunk az utakon, kihúzható fogantyút a könnyebb és kényelmesebb szállíthatóság érdekében.Természetesen a biztonság miatt sem kell aggódnunk, beépített Security Lock rendszerrel kapjuk a csomagtartót. Már csak egy kérdés maradt: mi van, ha nem tetszik a fekete szín? Erre is gondoltak az olaszok – könnyen felhelyezhetjük a dobozra kedvenc színünkben a KC56-os borítást!

 

Ha pedig valami komolyabbra vágynál, akkor itt egy igazi újdonság a Kappától! Ezek a gyönyörű, feketére festett kofferek igazi díszei lehetnek motorunknak. Mindemellett persze rendkívül praktikusak és biztonságosak is.

Az oldaldobozok 37 literesek

1,5 milliméter vastag alumíniumból készültek, így kellőképp stabilak, de mégis könnyűek. Ráadásul a technopolimer és további belső alumínium erősítések még tovább javítják a dobozok strapabíróságát. Mint mindig, most is odafigyelt a gyártó, hogy valódi minőséget kapjunk! A széria millió megtett kilométer és több ezer teszt óra után nyerte el végleges formáját. A fejlesztések során természetesen arra is odafigyeltek, hogy egyszerűen lehessen rögzíteni a dobozokat.

58 literes topcase

Három kivitelben érhetők el, attól függően, hogy mekkora tárolókapacitásra van szükségünk. Igényünk szerint választhatunk az 58 és a 42 literes változat között, az oldaldoboz pedig 37 literes.

37 literes topcase

Ne feledkezzünk meg a legkisebbekről a gyermekekről sem!

A legkisebbeknek is kijár a legmagasabb szintű törődés! Különösen igaz ez akkor, ha motoron szállítjuk gyermekünket!

A Kappánál erre is felkészültek! Újdonság a KJ04-es sisakjuk, ami a legapróbb utasoknak nyújt védelmet. Bélése kivehető és mosható, így nagyon könnyű a tisztítása. Odafigyeltek arra is, hogy antiallergén legyen a bélés, hiszen a kisebbek erre érzékenyebbek lehetnek. A plexi karcálló, így ellenáll az apró matató kezeknek.

A vidám színek pedig biztos minden viselő tetszését elnyerik!

Elérhető neon sárga és fehér színben is, 50/JS 52/JM 54/JL méretekben!
ÁR: Árazás alatt

www.euromotor.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending