Csatlakozz hozzánk

Blog

“Kamionoztunk” Tóth Imivel

A napokban találkoztunk Tóth Imivel..

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A napokban találkoztunk Tóth Imivel..

BenZso kitalálta, hogy még mielőtt útra indul a Tóth Team szerelőkamionja, meg kellene nézni közelebbről is, milyen is egy igazi motorszállító jármű. Felhívtuk hát Tóth Imit, hogy mutassa meg nekünk a járgányt. Másnap már együtt drifteltünk a havon a Pest közeli óriás raktárig, ahol a kamion pihen.

A bemutatót hamarosan olvashatjátok, viszont a monstrum vizslatása mellett kifaggattuk Imit is. Biztos emlékeztek, hogy tavaly Brno előtt egy edzésen szilánkosra törte az ujját, amit műteni kellett. Imi azt mondta, hogy a műtét után begipszelték 1,5 hétre a “javított” ujját, ami pont elég volt arra, hogy az inak letapadjanak a behajlított pozíció miatt. Azóta se jött rendbe, nem tudja mozgatni és most már kiderült, hogy bizrosan újra műteni kell. Ezt csak azért írom, mert az ujját tartó szerkezetet még a kézfogás előtt kiszúrtam és persze meg is kérdeztem, hogy javulgat-e.


A fejünk feletti polcokon szoktak lenni a bukósisakok, szemben pedig a bőrruhák lógnak.

Ettől függetlenül nagyon be van már sózva a fiú. Nem egyszer mondta, hogy legszívesebben már holnap indulni a pályára. Sőt, mit holnap már ma! A lelkesedését csak növeli ugye, hogy idén először teljes gyári támogatást élvez, akár csak Talma. A másik pedig, hogy már fényévek óta nem ült motoron, hiszen az utóbbi hetekben lezajlott teszteken nem vett részt. Na nem azért mert nem akart, hanem mert még csak most fog elkészülni az ő és csapattrása, Pasini motorja is. Sőt, a főszerelő kiléte is kérdéses még, bár ez valószínűleg napokon belül eldől. Ha jól emlékszem március 15-én lesz Estorilban az első tesztjük, ami azt illeti elég sok munka vár rájuk. De Imrét ez csöppet se tántorítja el, sőt látszik rajta, hogy gondolatban már ott van a teszten.


Épp elképzelem, ahogy a mugelloi verseny előtt ezen a bőrkanapén várom a rajt procedúra kezdetét,
miközben az ablakból a már felöltözött Talma és Bautista integetnek.
Igen, megint bilibe lóg a kezem…

Mindenképp lesz a magyar fiúval egy kis beszélgetésünk, egyrészt a csapatról, nagy vonalakban az új motorról, a neves csapattársról, másrészt pedig magáról a GP kulisszáiról. Viszont úgy döntöttünk, hogy a márciusi teszt után ülünk le vele beszélgetni, amikor már találkozott az új motorral és már beindult a verkli.

Viszont ti is kérdezhettek tőle! Ha van valami, amit szívesen megtudnátok Imitől, írjátok meg nekem e-mailen, vagy akár itt a cikk végén hozzászólásként, és én megkérdezem. A választ pedig olvashatjátok majd a cikkben!


Nem áll túl természetesen Imi ujja. Reméljük minél előbb rendbe jön.

Comments

comments

Trending