Csatlakozz hozzánk

Hírek

Pénteken TesztMotor Tréning Bitter Sándorral!

Következő kakucsi Tréningünkön (július 5-én) nem kisebb név, mint a TT-menő és utcai versenyző Bitti (is) tanít benneteket a jóra – gyertek és használjátok ki a vérprofi segítséget!

Közzétéve

ekkor

bitti tm trening
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Bitter Sándort itt nálunk szerintünk egyikőtöknek sem kell bemutatnunk: Bitti négyszer járta meg a világhírű Man-szigeti TT-t, és nem kizárt, hogy még ugyanennyiszer fog is menni rajta. Mindezt más olyan nehéz, életveszélyes – és persze rendkívüli presztízzsel bíró – viadal mellett, mint az ír utcai versenyek, a NorthWest és az Ulster, vagy éppen a Macau GP.

Bitter hosszú pályája során elképesztő mennyiségű tapasztalatot halmozott fel az utcai “pályákon” (meg a zárt versenypályákon is), amit most örömmel átadna Nektek a KakucsRingen. Mellette persze egykori versenyzőtársa, a TesztMotor atyja, BenZso is mutatja majd az íveket, a bója- és versenypályán egyaránt. Újabb kellemes napnak nézünk elébe!

Természetesen ez alkalommal is bármilyen stílusú vagy méretű géppel szívesen látunk titeket, a robogóktól a sportmotorokon át a többmázsás túradögökig. Ez azért lehetséges, mert mindenkinek személyre szóló segítséget nyújtunk, mindenkivel egyenként (is) foglalkozunk majd! Hasznos és élvezetes egész napos motorozás, ahogy az lenni szokott!

– jelentkezés és további info ITT!

VIP tréning max. öt fővel

VIP tréning gondolata is felmerült mostanában, ahol max 5 fő részvételével, Benkő Zsolt oktatóval, vágott full HD kisfilmmel minimum ilyen hosszban, mint a BMWF800GT tesztben, nagyfelbontású fotókkal, futóműbeállítással várunk benneteket. Ez a tréning kizárólag hétköznap jöhet szóba, amikor kevés ember van a pályán a Kakucs-Ringen. 

Részvételi díj: 35.000 Ft

Bármikor megrendezhetjük, ha az 5 ember jelentkezése megtörtént. Bővebb infóért, időpontokért írjatok a trening@tesztmotor.hu-ra levelet.
Üdv:
BenZso

Bitti elfogadta a meghívásunkat, így már a versenyzők mellett az utca motorosát is oktatni fogja

– korábbi (idei) TM Tréning fotók: április 19-i (képek), május 10-i (képek), június 7. (képek)

– aki volt már TesztMotor Tréningen a három év alatt, az tudja miről szól ez: délelőtt interaktív elmélet, délután személyre szóló gyakorlat, rengeteg pályázás sok-sok szabad motorozással, meglepetésekkel – jó arcok, jó hangulat, jó buli…  Olvassátok el a Tréning bemutatkozóját, melyet az egyik tapasztalt instruktor, a TM korábbi főszerkesztője, Molnár Dénes (DennyM) írt – illetve minden infót megtaláltok lenti linken!


Bővebb info, jelentkezés, kedvezmények, képek, videók: trening.tesztmotor.hu

Az egyik tavalyi Tréningünkről készített filmünk – a végén a motorosok véleményével:

Comments

comments

Trending