Csatlakozz hozzánk

Hírek

Juhász Dávid: egy lépéssel közelebb a célhoz…

Egy nagy lépéssel, hiszen megérkezett a versenyző új Kawasaki ZX-10R-je, amivel várhatóan ott lesz a WSBK Superstock1000-es rajtrácson. Így az idén BMW-vel induló Győrfi Alen mellett két magyarnak szurkolhatnánk a kategóriában, a Superbike sorozatban pedig nem kevesebb, mint hét honfitársunknak

Közzétéve

ekkor

daveide juhasz zx10
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A 20 éves tehetség és a csapattulajdonos, Miklósy Tamás úgy véli, hogy a versenygépet egy hónap alatt a szabályoknak megfelelően átalakítják – futómű beállítása, vezérlőelektronika és a kipufogó cseréje, felesleges súlyok eltávolítása –, és az áprilisi rajt előtt egy vagy két tesztet terveznek, hogy megtalálják az ideális alapbeállításokat Dávid számára.

„Újabb nagy lépést tettünk álmaink megvalósítása felé vezető úton. A Steelhorse Motor Kawasaki segítségével a lehető legjobb versenymotort tudjuk biztosítani Dávid számára. De ne feledjük, a ZX-10R-rel most új fejezet kezdődik az életünkben, hiszen egy hónap alatt az FIM szigorú kritériumainak megfelelő motort kell „varázsolnunk”, hogy Dávid valóban indulni tudjon a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es kategóriájában. Ha ezzel megleszünk, legalább két teszten szeretnénk részt venni, hogy Dávid minél jobban megismerhesse az új motorját” – mondta Miklósy Tamás csapattulaj.

A ZX-10R-rel most új fejezet kezdődik az életünkben…

    
„Boldog vagyok, és kezdem elhinni, hogy valóban ott leszünk a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es kategóriájának szezonnyitóján, Aragónban. Az első évem mindenképpen rámegy a tanulásra, hiszen a pályák mellett egy új technikával is meg kell ismerkednem. Ugyanakkor bízom magamban, és abban, hogy a hivatalos idénynyitó előtt legalább egy háromnapos teszten részt vehetek, hogy a Kawasakival az áprilisi első futamra már jó ismerősként érkezzünk meg” – nyilatkozta Juhász Dávid.

Kezdem elhinni, hogy valóban ott leszünk a WSBK Superstock 1000 szezonnyitóján…

Forrás: Tomracing

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending