Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Jubileumi Ural modell

Forradalmi újítások helyett forradalmi hangulatot hordoz a Vörös Október

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Mostanában egyre gyakrabban lehet újra hallani az Ural márkanevet, úgy látszik az oroszok ismét lendületbe jöttek. A fejlesztések elhagyása hosszú távon jó befektetésnek tűnik, ennek köszönhetően kerültek újra divatba ezek a gépek. A gyárat kétség kívül a hajdani ellenség, az amerikaiak tartják fenn, a tengerentúlon a modellezők kicsinyített harci járművek helyett életnagyságú, működőképes, retró világháborús motorokat vásárolnak. Olyannyira népszerű odaát az oldalkocsis Ural, hogy az amerikai piac kiszolgálása hosszú évekig lekötötte a gyár teljes kapacitását.

Legújabb modelljük az 1917-es októberi orosz forradalomnak állít emléket, neve Red October. A névválasztás nyilván az imidzset erősíti, ami a marketingesek egyik legjobb fegyvere. A vörös motor egy sima Tourist modellen alapszik, az oldalkocsi kereke ennél nincs meghajtva, tehát nem komoly off-road felhasználásra készült. Nem is állna jól neki a sár, hiszen mindenhol lakkozott vörös és szinterezett, matt fekete részekkel találkozunk. Ezek ízléses kombinációja adja a feltűnő, csodás végeredményt. Krómbevonat egyedül a küllőket fedi. Az Ural Red October 13000$-ba kerül, az árban benne van egy sarlóval és kalapáccsal díszített elsősegélydoboz.

 

Rémlik valami?

Az 1917-es októberi orosz forradalom (más néven a Nagy Októberi Szocialista Forradalom), 1917 november 7-én zajlott (Julianus-naptár szerint október 25-én) Petrográdban, a mai Szentpétervárban. Ekkor vették át a szovjetek a hatalmat az akkori ideiglenes kormánytól. Lenint megválasztották a Népbiztosok Tanácsának elnökévé, államosították a földeket és az iskolákat, bevezették a nyolcórás munkaidőt, valamint ingyenessé tették az orvosi ellátást.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending