Csatlakozz hozzánk

Akciók

Jubileumi Schuberth sisak

Exkluzív csúcskupak, a német gyártó 90. születésnapja alkalmából: C3 Carbon 90

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A prémiumkategóriás bukósisakokat gyártó Schuberth idén ünnepli 90. születésnapját. A német cég egy igazán különleges sisakot mutatott be ebből az alkalomból, a korlátozott példányszámban készülő C3 Carbon 90-et.

Amint a típuselnevezés is mutatja, az ünnepi modell szénszálas sisakhéjjal készül. A versenysportból származó, egzotikus anyag jellegzetes mintázata csak a héj átlátszó lakkal bevont részein válik láthatóvá: a homloknál lévő Schuberth feliratnál, a tarkórészen elhelyezett Schuberth logónál, a C3 és a Carbon Limited Edition feliratnál, valamint a sisak közepén végighúzódó három sötét csíknál.

A C3 Carbon 90 megkapta a nemrég bemutatott C3 Pro modell Coolmax szövetből és mikroszálas anyagokból készített, a korábbinál kevesebb varrással készülő bélését, amely nagyfokú kényelmet biztosít a leghosszabb túrák során is. A bélés részei természetesen kivehetők és moshatók. A C3 Carbon 90-hez ajándékba adnak egy irídiumos (tükrös) plexit és egy Schuberth sisaktáskát is.

A kizárólag M, L, XL méretben kapható C3 Carbon 90 esetében a korlátozott példányszám miatt érdemes sietni az esetleges vásárlással, ugyanis a magyar piacra néhány darab jut a születésnapi különlegességből. Az igényeket a Schuberth a rendelések sorrendjében elégíti ki.


A C3 Carbon 90 ára 240.000 forint


Csak a héj átlátszó lakkal bevont részein látszik annak anyaga

További információ:

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c
Telefon: +36 1 877 4430
Fax: +36 1 877 4440
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: pult@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending