Connect with us
Suzuki

Hírek

Jövőre érkezik az új “tízes”!

2011-ben jön a megújult Kawasaki ZX-10R, amire gyári videó a bizonyíték

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A zöld szín fanatikus kedvelőinek körében izgalmas várakozással telt a 2010-es év, de a nagy Ninja modellfrissítése elmaradt, mint a hazai rendezésű foci EB. Most viszont biztossá vált, hogy 2011-ben újra támad a Kawasaki az utcai motorok királykategóriájában.

Bár az új ZX-10R megjelenése (a piacon) biztosnak tűnik, külsejét tekintve a megjelenése finoman fogalmazva is “képlékeny”. Nem igazán hasonlít a skiccen felvázolt “agymenés” egy szériaérett verzióra, kis túlzással azt lehet állítani, hogy a zöld színen kívül még semmi sem biztos a külső szempontjából. Mindenesetre – a sorozat korábbi modelleiből kiindulva – arra számíthatunk, hogy eléggé agresszív és dinamikus vasat mutat majd be a Kawa valamelyik kiállításon – nem csak a vonalait tekintve.

Mivel manapság a Kawasaki mérnökei az új “tízes” új blokkjának, vázának és futóművének fejlesztésével lehetnek elfoglalva, a gyár által kiadott “kedvcsináló” videó szerint. Ami nem igazán meglepetés, mondjuk úgy, hogy ezek a fejlesztések ebben a kategóriában teljesen természetesek. Különösen, hogy így (lényegében három évig) megvárakoztatták a rajongókat, szóval a zöldek fanatikus tábora megérdemli az innovációt. Kíváncsiak vagyunk, mennyivel jelent majd többet napjaink sportmotorjainál az új ZX-10R, milyen újításokkal fegyverezik fel a Ninját a támadáshoz. Ez persze ebből a pár másodpercből nem derül ki, de ettől függetlenül jó ötletnek tűnik a “hadüzenet” a japánoktól.


Nem biztos hogy ilyen, de lesz jövőre új ZX-10R!
2011 Kawasaki Ninja ZX-10R

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending