Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Blog

Jótékony motorosok a Velencei-tónál

Július 12-én, első alkalommal rendezték meg a MOL Motoros Family Fesztivált a Velencei Vízi Várban

Közzétéve

ekkor

motorosfamily velenc
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Tókerülő túrával, változatos programokkal és esti koncertekkel várták a résztvevőket, akik a színes élmények mellett hasznos biztonságtechnikai ismeretekkel gazdagodhattak, adakoztak a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára és egy látványos flashmob akcióban hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre. A motorszépségversenyen felsorakoztak a fesztivál legszebb darabjai, és már délelőtt előkerült a decibelmérő, hogy kiderüljön, hogy az egyes kategóriákban kié a leghangosabb kétkerekű.

Főszerepben a biztonság

Egy igazi motoros találkozó nem lehet teljes közös motorozás nélkül, így a résztvevők rendőri felvezetéssel robogtak körbe a Velencei-tavon. A májusi Biztonságos Közlekedés Napja után, az ORFK kerekasztal-beszélgetésén most ismét hasznos baleset-megelőzési tudnivalókról hallhattak az érdeklődők, valamint a motoros versenyek mellett a Vízimentők és a Magyar Mentőmotor Alapítvány bemutatóján mindenki megismerhette a szervezetek speciális eszközeit és járműveit is.


Motoros flashmob több száz résztvevővel

A délutáni flashmob akción a Motoros Family tagjai bukósisakos élőláncot alkotva, közösen hívták fel a figyelmet annak fontosságára, hogy a biztonságos közlekedés érdekében az autósok és motorosok jobban figyeljenek és vigyázzanak egymásra az utakon.

Életmentő készülékekre gyűjtöttek a segítőkész motorosok

A MOL Motoros Family Fesztiválon gyűjtést szerveztek a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára. A segítőkész motorosok adományainak köszönhetően olyan új eszközöket vásárolhat a Magyar Mentőmotor Alapítvány, melyek az OMSZ Mentőmotoros Szolgálat járműveire kerülnek. Az esemény résztvevői nagy örömmel adakoztak a jótékony cél érdekében. A gyűjtés nem áll meg, a MOL Motoros Family tagjaitól egész hónapban érkeznek az adományok a szervezet számára.


Sztárok a motoros segítségnyújtás nagyköveteiként

A reggeli tókerülő túrán Polyák Lilla kísérte el a csapatot. A Madách Színház művésze a MOL Motoros Family másik nagykövetével, Kovács Áronnal együtt vett részt a rendezvényen, aki amellett, hogy műsorvezetőként levezényelte a fesztivál programjait, zenekarával, a Káosz Központtal az este fő fellépőjeként koncertet is adott a Firkin és Anima Sound System után.

A közös ünneplés után hamarosan újabb fontos ügyek várnak a MOL Motoros Family csapatára. Legközelebb, az augusztusi véradáson való részvételével mindenki akár három másik ember életét mentheti meg.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending