Csatlakozz hozzánk

Blog

Jótékony motorosok a Velencei-tónál

Július 12-én, első alkalommal rendezték meg a MOL Motoros Family Fesztivált a Velencei Vízi Várban

Közzétéve

ekkor

motorosfamily velenc
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Tókerülő túrával, változatos programokkal és esti koncertekkel várták a résztvevőket, akik a színes élmények mellett hasznos biztonságtechnikai ismeretekkel gazdagodhattak, adakoztak a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára és egy látványos flashmob akcióban hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre. A motorszépségversenyen felsorakoztak a fesztivál legszebb darabjai, és már délelőtt előkerült a decibelmérő, hogy kiderüljön, hogy az egyes kategóriákban kié a leghangosabb kétkerekű.

Főszerepben a biztonság

Egy igazi motoros találkozó nem lehet teljes közös motorozás nélkül, így a résztvevők rendőri felvezetéssel robogtak körbe a Velencei-tavon. A májusi Biztonságos Közlekedés Napja után, az ORFK kerekasztal-beszélgetésén most ismét hasznos baleset-megelőzési tudnivalókról hallhattak az érdeklődők, valamint a motoros versenyek mellett a Vízimentők és a Magyar Mentőmotor Alapítvány bemutatóján mindenki megismerhette a szervezetek speciális eszközeit és járműveit is.


Motoros flashmob több száz résztvevővel

A délutáni flashmob akción a Motoros Family tagjai bukósisakos élőláncot alkotva, közösen hívták fel a figyelmet annak fontosságára, hogy a biztonságos közlekedés érdekében az autósok és motorosok jobban figyeljenek és vigyázzanak egymásra az utakon.

Életmentő készülékekre gyűjtöttek a segítőkész motorosok

A MOL Motoros Family Fesztiválon gyűjtést szerveztek a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára. A segítőkész motorosok adományainak köszönhetően olyan új eszközöket vásárolhat a Magyar Mentőmotor Alapítvány, melyek az OMSZ Mentőmotoros Szolgálat járműveire kerülnek. Az esemény résztvevői nagy örömmel adakoztak a jótékony cél érdekében. A gyűjtés nem áll meg, a MOL Motoros Family tagjaitól egész hónapban érkeznek az adományok a szervezet számára.


Sztárok a motoros segítségnyújtás nagyköveteiként

A reggeli tókerülő túrán Polyák Lilla kísérte el a csapatot. A Madách Színház művésze a MOL Motoros Family másik nagykövetével, Kovács Áronnal együtt vett részt a rendezvényen, aki amellett, hogy műsorvezetőként levezényelte a fesztivál programjait, zenekarával, a Káosz Központtal az este fő fellépőjeként koncertet is adott a Firkin és Anima Sound System után.

A közös ünneplés után hamarosan újabb fontos ügyek várnak a MOL Motoros Family csapatára. Legközelebb, az augusztusi véradáson való részvételével mindenki akár három másik ember életét mentheti meg.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending