Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jön az olcsóbb H2? Ninja R2

A sokak számára megfizethetetlen H2 után egy kissé kevésbé megfizethetetlen kompresszoros Ninján dolgozik a Kawasaki: ez lenne az R2, de érkezhet a 650-es S2 is

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A 210 lóerős Ninja H2 “hipersport” motor nem olcsó mulatság, a Kawasaki árlistája szerint 7,79 millió forintot kell leszurkolni érte. A mérvadó Visordown oldal szerint a hajógyáriak tovább hasznosítják a költségesen kifejlesztett kompresszoros technológiát, mégpedig a Ninja R2-ben, ami lényegében egy olcsó(bb) H2 lesz.

Azért is tűnik igaznak a pletyka, mert a Kawasaki korábban levédette az “R2” nevet – akárcsak a Yamaha az R1S-t, és néhány napja a hangvillások “olcsó” R1-ese is bebizonyosodott. Azt, hogy mit jelent az olcsósítás az R2 esetében, még pontosan nem tudni – valószínűleg olcsóbb anyagokból építkezik majd a motor, ezáltal nehezebb is lesz – de hogy gyengébb is lenne, az korántsem biztos.

Korábban keringtek már fotók az S2-es Kawáról is a neten (lásd lent): a 650-es Ninja S2 lényegében az ER-6f sorozat folytatása lehet, kompresszoros formában – tehát újabb területen (szegmensben) használhatnák fel a technológiát. A hónap végi tokiói motorshow után reméljük, okosabbak leszünk.

Kawasaki Ninja S2 2016?

Forrás: Visordown

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending