Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jön a V4-es Honda sportmotor

A Honda is beszáll a buliba: a Kawasaki Ninja H2-höz és az új Yamaha R1-eshez hasonló, eszement teljesítményre és felszereltségre számíthatunk…

Közzétéve

ekkor

honda v4 2015 milan
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Már tíz(!) éve várunk erre a pillanatra, hogy a Honda bemutassa az RC-V – egyenes ági – utcai leszármazottját. Ugyanis 2004-ben sokan már öthengeresnek vélték az akkor bemutatott CBR1000RR-t is – legalábbis több lap arra számított, hogy V5-ös lesz, ezzel a legendás (V4-es) RC30 és RC45 nyomdokába lép. A feladat már a jövő évi gépé, állítólag RC60 néven – a fenti, neten frissen fellelhető fotón az új generációs VFR1200 stílusában.

Most azonban a kompresszoros Ninja és az új (pálya) YZF-R1 (és a 210 lóerős MV F4) bemutatása mellett alkalmasnak tűnik a pillanat, hogy a legnagyobb motorgyártó bemutassa V4-esét (már egy hengerrel kevesebbel is beérjük, mint 10 éve). A modell becsületes neve a Visordown szerint RC213V-S lesz, de ez nem biztos. Az viszont valószínű, hogy minden tekintetben naprakész technikával (elektronikával) – és 200 lóerő feletti teljesítménnyel – számolhatunk.

Ennél azért több változtatásra számíthatunk a GP-géphez képest…

Esetleg így?

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending