Connect with us
Suzuki

Hírek

Jön a Suzuki GSX1250F?

Teljesen burkolt nagy Bandit a láthatáron – a pletykák szerint.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A francia Moto Revue magazin úgy tudja, hogy a Suzuki a GSX650F mintájára hamarosan piacra dobja az 1250-es Bandit teljes idomos változatát, a GSX1250F-et.

A nagy bandita becsomagolása logikus lépés lenne a Suzukitól, hiszen a „hatésfeles” kistestvér már második éve kapható burkolt változata kimondottan jól sikerült: nagyon praktikus, jól használható motor a sportgépekéhez hasonló megjelenéssel, de azok nyűgjei nélkül. A családon belüli példakép tehát adott, ráadásul a sima (csupasz és félidomos) 650-es Bandit új fazont kapott 2009-re, szóval épp itt az ideje, hogy nyomatékbajnok 1250-est is kezelésbe vegyék.

A családfa ápolása mellett az is ösztönözheti a Suzukit, hogy a vetélytársak közül többen kínálnak hasonló koncepciójú modelleket. A brit Honda kereskedésekben a CBF1000-et teljes burkolatba öltöztetve, dobozrendszerrel felszerelve is árusítják, a Yamahánál pedig az FZ1 Fazerhez rendelhetünk burkolatot, akár itthon is. A Suzuki kiegészítőkatalógusában szintén szerepel oldaldiomszett, sőt a márka angliai importőre a nagy Banditból készített egy idomos túraverziót: az 1250 GT névre hallgató gép önálló modellként szerepel az ottani kínálatban.

Mi örülnénk, ha egy ilyen típussal bővülne a Suzuki palettája, és valószínűleg nem lennénk egyedül.

Galéria: A Suzuki GSX1250F vetélytársai

{kl_php}include(“dealer/suzuki.php”);{/kl_php}

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending