Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jön a Suzuki GSX-R250?

Állítólag az Inazuma sorkettes blokkja hajtja majd, 24 helyett 30 lóerővel. Lehet, hogy V-Strom250 is érkezik erre az alapra

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A pletykák szerint egy indiai autóexpón kívánták leleplezni a 250-es GSX-R-t, februárban. Egy lelkes logisztikus(?) azonban lefényképezte a telefonjával a portékát, amiről nem tudjuk még biztosan, hogy az európai kínálat részét képezi-e a jövőben. Valószínűleg igen, mert a konkurencia igencsak elhúzott az A2-es sport(os)motor kategóriában: a Hondának, a Yamahának és a Kawasakinak is van ilyenje, ráadásul azok már 300-asok.


A belépő GSX-R a GW250 Inazuma alapjaira épül, sőt, erre a platformra DL250-es (V-Strom) pletykákat is találni a neten. Az azonos műszaki alapok ellenére valószínűleg a felhasználási területnek megfelelően hangolják a gépeket (az Inazumának például meglehetősen szűken – röviden – áttételezett a váltója). Az új 250-es full digitális műszerfala olyan, mint az Indiában kapható “Gixxer150”-é. Egyelőre sokkal több nem derül ki a kémfotók alapján, azt leszámítva, hogy hasonlóan túrasportos mindenest (teljesítmény, alkatrészek, üléspozíció) kapunk majd, mint amiket a japán konkurensek kínálnak.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending