Csatlakozz hozzánk

Akciók

Jön a második Safety-OBB Nyílt Nap

Egyszerre kellemes és hasznos, a tanulni és kikapcsolódni egyaránt vágyóknak…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Mindenkit szeretettel várnak a Safety-Hungary Vezetéstechnikai Képzés és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös Motoros Nyílt Napjára, június 26-án, kedden.

A program délután egy órakor kezdődik és egészen 24 óráig tart, aminek keretein belül akár teljesen díjmentesen gokartozhattok, bowlingozhattok, biliárdozhattok, csocsózhattok és dartsozhattok. Ennek feltétele, hogy már részt vettetek valamelyik Safety-Hungary motoros oktatáson, vagy motorral érkeztek, esetleg a helyszínen regisztráltok kétnapos Safety motoros képzésre.

Ha egyik feltételnek sem teszel eleget, akkor sincs tragédia, ugyanis féláron (1.000 forint / 7 perc) gokartozhatsz egész nap. A rendezvény keretein belül az aktuális motoros vezetéstechnikai tréningünkről kaphattok ízelítőt, illetve délután négy és este nyolc óra között tesztmotorozásra is lesz lehetőség (zárt pályánkon) a következő vasakkal: Vision 110, CBF 125, VTR 250 és CB 600F Hornet. Hogyha a felhozatal felkeltette az érdeklődésed, és elkötelezett vagy a biztonságos motorozás iránt, akkor kedden szívesen látnak a Safety-OBB Motoros Nyílt Napon, a Kozma utcai Safety-bázison.


A Safety-OBB közös nyári rendezvénysorozatának második állomását rendezik kedden

Safety-Hungary
1108. Budapest, Kozma utca 3.
info@safety-hungary.hu
+36-30-3900-007
www.safety-hungary.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending