Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jön a legkisebb Harley

Matthew Levatich, a Harley-Davidson vezérigazgató-helyettese jelentette be az 500 köbcentiméteres motor érkezését – újabb szentségtörés?!

Közzétéve

ekkor

az uj 500-as harley
RST AIRBAG

A Harley-Davidson fennállásának 110. évfordulóját ünneplő vendégsereg előtt jelentette be, hogy egy 500 cm3-es V2-es erőforrással szerelt gépet dob az indiai piacra. A belépő szintű H-D az indiai összeszerelő üzeméből fog kigördülni, de Levatich úr azt ígérte, hogy benne lesz Amerika szelleme és lelke, igazi „Made in America” modell lesz. Az lehet, de az Egyesült Államokban nem lesz elérhető. Valószínűleg a Harley fanoknak nehéz lenne eladni egy olyan motort, aminek a hengerűrtartalma kevesebb, mint a legkisebb üdítős poháré egy gyorsétteremben…

A félliterest nem csak Indiában, hanem valószínűleg a világ összes fejlődő piacán forgalmazni fogják. Hivatalos kép még nincs a motorról és a műszaki adatokat sem ismerjük, úgyhogy egyelőre fogadjuk el, amit Levatich úr mondott: „Már vezettem. Jól néz ki, nagyszerű a hangja. Igazi Harley és az ára is jó„ A motor konkrét bemutatási időpontja sincs még kőbe vésve, de ha minden jól megy, akkor a jövő évi Auto Expo-n lerántják róla a leplet. Egy indiai weboldalon tegnap megjelent néhány kémfotó, amiről azt állítják, hogy az új motort láthatjuk rajta:

Látjuk, meglátjuk.

Miután mindenki megnyugodott, hogy hazai földön nem lesz „baby-harley”, akkor a következő mondatával valószínűleg mindenkit kiakasztott: „Néha megkérdezik tőlem, hogy vajon lesz-e elektromos Harley. Az emberek azt mondják: „Csak azt ne!„, de miért ne? A mérnökeinket nagyon érdekli az elképzelés, hogy egy elektromos Harley, hogy nézne ki, milyen lenne a hangja, milyen érzés lenne. Zsigerből jövő lenne? Érzelmet keltő lenne? Vagy érzéki és kéjes? Hiszem, hogy van rá mód, hogy megcsináljuk és az nagyon izgalmas lenne”

Szerintem emiatt egyelőre még senkinek sem kell aggódnia. Valószínűleg a távoli jövőről beszélt, csak okulva az esetből (a részleges folyadékhűtéses motorok 2014-es évben néhány modellnél történő bevezetése komoly felhördülést váltott ki a hagyománytisztelő rajongókból), időben elkezdik felkészíteni a rajongókat, hogy az oldaltáskában/oldaldobozokban nem ruhák, hálózsákok vagy wkiskey és sör lesz, hanem akkumulátorok.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending