Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jön a Kawasaki ER-7?

Megteheti vajon a Kawasaki, hogy megnövelje az ER-6 sorozat lökettérfogatát és létrehozzon egy új 700 köbcentis motort? Naná, hogy meg.

Közzétéve

ekkor

er7
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A legutóbbi pletykák szerint épp Franciaországban csiszolgatják az új technikát, ahol a közepes csupasz motorok igen nagy népszerűségnek örvendnek.

Az ER-6 már a bemutatása után rögtön igazi sikersztori volt s bár a vázat és a dizájnt átdolgozták az évek során de a 71 lóerős sor kettes motor már kissé elavult. Talán plusz 50 köbcenti és egy kis elektronikai okosítás már kellően felpezsdítené a blokkot ahhoz, hogy még pár generációt elfusson.

Az átalakításokra már csak azért is szükség lesz mert a jövő évtől csak Euro4-es új motort lehet értékesíteni Európában (a már létező modelleknek 2017 a határidő). Na és hogy úszhatjuk meg a legkönnyebben a károsanyag kibocsátás csökkentését teljesítmény vesztés nélkül. Így van kitaláltad. Mondjuk plusz 50 köbcentivel.

Bár azért, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, a francia szaksajtó már 2008-ban is várta az ER-7-et, ami mint tudjuk azóta sem érkezett meg de reménykedni azért mindig lehet.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending