Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jön a Kawasaki ER-7?

Megteheti vajon a Kawasaki, hogy megnövelje az ER-6 sorozat lökettérfogatát és létrehozzon egy új 700 köbcentis motort? Naná, hogy meg.

Közzétéve

ekkor

er7
Sportster
MAI Kótyavetye

A legutóbbi pletykák szerint épp Franciaországban csiszolgatják az új technikát, ahol a közepes csupasz motorok igen nagy népszerűségnek örvendnek.

Az ER-6 már a bemutatása után rögtön igazi sikersztori volt s bár a vázat és a dizájnt átdolgozták az évek során de a 71 lóerős sor kettes motor már kissé elavult. Talán plusz 50 köbcenti és egy kis elektronikai okosítás már kellően felpezsdítené a blokkot ahhoz, hogy még pár generációt elfusson.

Az átalakításokra már csak azért is szükség lesz mert a jövő évtől csak Euro4-es új motort lehet értékesíteni Európában (a már létező modelleknek 2017 a határidő). Na és hogy úszhatjuk meg a legkönnyebben a károsanyag kibocsátás csökkentését teljesítmény vesztés nélkül. Így van kitaláltad. Mondjuk plusz 50 köbcentivel.

Bár azért, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, a francia szaksajtó már 2008-ban is várta az ER-7-et, ami mint tudjuk azóta sem érkezett meg de reménykedni azért mindig lehet.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending