Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jön a Budapest Motor Kiállítás

Március 11-15. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Válság ide, csökkenő vásárlási kedv oda, idén is lesz Budapest Motor Kiállítás a Hungexpo Vásárközpontban. Az időpont: 2009. március 11-15., a nyitva tartási információkat, a megközelítés lehetőségeit és a belépőjegyek árait itt találjátok. A motorral érkezőket külön parkoló várja majd, szóval drukkoljatok, hogy jó idő legyen!

Hogy mi lesz a látnivaló? Természetesen elsősorban a motorok, köztük a nyálcsorgató 2009-es újdonságok. Aztán a lányok – vagy őket kellett volna először említeni? Lesz még streetfighter show, minimotoros bemutató, közlekedési tanpálya, Playstation-bajnokság és egyéb érdekességek. És ami a legfontosabb: Tesztmotor.hu stand, ahol velünk találkozhattok!

Az idei kiállítás kiemelt témája a női motorozás, amit nemcsak a hölgyeknek szóló programok, motorok, ruházat és kiegészítők hangsúlyoznak, hanem az is, hogy a Budapest Motor Kiállítás háziasszonya Kovács Nikolett motorversenyző lesz.

És ami még nagyon fontos, ha az új mocik és a csinos csajok önmagukban nem lennének elég csalogatóak: a hagyományokhoz híven a látogatók között ezúttal is egy Harley-Davidsont sorsolnak ki a vásár végén. A Sportster Iron 883-mal egy belépőjegy áráért lehet életre szóló barátságot kötni…

Comments

comments

Trending