Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Jön a Budapest Motor Kiállítás

Március 11-15. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Válság ide, csökkenő vásárlási kedv oda, idén is lesz Budapest Motor Kiállítás a Hungexpo Vásárközpontban. Az időpont: 2009. március 11-15., a nyitva tartási információkat, a megközelítés lehetőségeit és a belépőjegyek árait itt találjátok. A motorral érkezőket külön parkoló várja majd, szóval drukkoljatok, hogy jó idő legyen!

Hogy mi lesz a látnivaló? Természetesen elsősorban a motorok, köztük a nyálcsorgató 2009-es újdonságok. Aztán a lányok – vagy őket kellett volna először említeni? Lesz még streetfighter show, minimotoros bemutató, közlekedési tanpálya, Playstation-bajnokság és egyéb érdekességek. És ami a legfontosabb: Tesztmotor.hu stand, ahol velünk találkozhattok!

Az idei kiállítás kiemelt témája a női motorozás, amit nemcsak a hölgyeknek szóló programok, motorok, ruházat és kiegészítők hangsúlyoznak, hanem az is, hogy a Budapest Motor Kiállítás háziasszonya Kovács Nikolett motorversenyző lesz.

És ami még nagyon fontos, ha az új mocik és a csinos csajok önmagukban nem lennének elég csalogatóak: a hagyományokhoz híven a látogatók között ezúttal is egy Harley-Davidsont sorsolnak ki a vásár végén. A Sportster Iron 883-mal egy belépőjegy áráért lehet életre szóló barátságot kötni…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending