Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jól vette az akadályokat a magyar csapat

Talma tanítványa, Bódis Ricsi a hétvégén Rijekában ugrik a mélyvízbe

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Média

Talmácsi Gábor és tanítványa, Bódis Ricsi – ahogy azt nemrég beharangoztuk – együtt motorozott pénteken az Alpok-Adria sorozat idei utolsó, rijekai pályáján, aminek aszfaltminősége pozitív jelzőkkel semmiképp sem illethető. A pálya vonalvezetésének megtanulása komoly figyelmet kívánt, így a pénteki három szabadedzésen leginkább ezeket gyakorolta Ricsi, igyekezett rögzíteni az ideális íveket. Ráadásul a kánikula a versenyzőkön kívül a motorokat sem kímélte, közülük nem egy feladta a küzdelmet…

A pénteki tréningek során az Alpok-Adria superstock és a supersport kategória mezőnye együtt edzett, így csak szombaton derül ki, hogy a gyors pilóták melyikével kell számolnia Ricsinek a superstock géposztályban, ahol az ifjú magyar titán is rajthoz áll vasárnap.

“Nagyon nehéz a pálya, amihez hozzájön még egy nagyon rossz minőségű aszfalt. Bár az első két edzésen akadtak technikai nehézségeink, Ricsi jól vette az akadályokat. A versenyig még két edzés és egy warm up vár Ricsire. A lehetőségeinkből úgy érzem kihoztuk a legtöbbet és készen állunk a folytatásra. Az időjárás a malajziai hőséghez hasonlít, éppen ezért a folyadékbevitelre is gondosan figyelünk” – nyilatkozta Talma, aki ezúttal nem a versenyző szerepét játssza egy csapatban.

“Nagyon bonyolult a pálya, de a végére úgy érzem, egészen belejöttem. Boldog vagyok, hogy itt lehetek és mindenképpen arra törekszem, hogy ki tudjam használni a lehetőséget és minél több tapasztalatra tegyek szert, hogy fejlődni tudjak, hogy gyorsabb legyek”
– nyilatkozta a nagy reménység, Bódis Ricsi.


Talma padawanja a hétvégén élesben harcol

Comments

comments

Trending