Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jól sikerült Talma 250-es tesztje a téli pihenő előtt

Megvannak a legfontosabb beállítások!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A tesztelést ma tovább folytatták Talmácsi Gáborék, és olyannyira eredményesen sikerült, hogy nyugodtan, jó érzésekkel kezdi meg motorosunk a téli pihenőjét.
A tegnapinál hűvösebb idő volt ma Valenciába, mások voltak az időjárási körülmények, éppen ezért a tegnapi időeredmények nem képezhették az összehasonlítás alapját. Talmáék rájöttek, hogy tegnap délután nem a legjobb irányba mentek el a beállításokkal, így visszatértek ahhoz, amivel a leggyorsabb kört teljesítette hétfőn. Ezt követően megkezdték a finomítgatásokat – más rugó, más tengelytáv, stb. – melynek meg is lett az eredménye. Talma élvezte a motorozást, és egyre jobban érzi új versenygépének rezdüléseit. A beállításoknak köszönhetően ma lényegesen könnyebb volt számára fizikailag is vezetni az Apriliát. A csuklója sajnos ma is problémát okozott neki, így a kezelések tovább folytatódnak télen a 100%-os gyógyulás érdekében.

Talma Valencia utolsó 250-es teszt 2008
Talma 45 kört teljesített

A mai – nem hivatalos – eredmények:
Bautista 1.38.1
Talma 1.38.2
Di Meglio 1.38.6

 
Talmácsi Gábor nyilatkozata:

Nagyon elégedett vagyok a két napos munkánk eredményével. Úgy fejeztük be a tesztelést, hogy nem kell télen azon agyalnunk, hogy bajban vagyunk az ideális beállítások megtalálása tekintetében.. Egy jó tesztelésen vagyunk túl. Tudjuk az irányt, hogy mire van szükségünk, tudjuk a beállításokat is, csak ezeket már nem tudtuk kipróbálni. Lényegében az gondolom, hogy az 1 tizedes lemaradásom csapattársamtól, Bautistától jó eredmény.  Egy jót motoroztam, nagyon kényelmes a motor, érzem a motort. Van még mit állítani rajta, de tudjuk, hogy min és mit kell változtatnunk a javulás érdekében, csak már nem akartunk a mai nap végén kapkodni. Nyugodtan megyek a téli pihenőre, mely során a csuklóm helyrehozatala lesz a legfőbb cél.


Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending