Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jól ment tavaly a bajoroknak, idén repetázni szeretnének

A 2017-es új modellek már a szalonokban várják az érdeklődőket

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A BMW Motorrad 145 032 darabos értékesítési rekorddal zárta a tavalyi évet, a legkedveltebb modellek az R 1200GS, R 1200GS Adventure és R 1200RT voltak. A magyarországi eladások is hasonlóan jól alakultak, hiszen korábban még sohasem fordult elő, hogy hazánkban több mint 300 új BMW motorkerékpár találjon gazdára. Idén is számos új motorkerékpár modellel és motoros ruházati termékkel jelentkezik a BMW Motorrad, amelyek többsége már meg is érkezett.

A  kezdőképen látható Heritage modellcsalád az átépítési alapnak is kiváló R nineT Pure és a klasszikus, hetvenes évekbeli sportmotor érzést sugalló R nineT Racer modellekkel bővült.
Az egyik legkedveltebb kalandmotor, az R 1200 GS mostantól két új változatban, a terepen még jobban használható Rallye és az elegáns Exclusive kivitelben is elérhető.

R1200GS és R1200GS Adventure

Az extraként rendelhető hátrameneti segéddel és Pro váltóasszisztenssel az új K 1600 GT még nagyobb komfortot biztosít a sportos túramotorosoknak.

K1600GT és GTL

Ezen kívül a soros, négyhengeres S 1000-es család is megújult. Az új dizájn és erősebb motorblokk mellett, az új S 1000 R 2 kg-mal könnyebb lett a széria HP titán kipufogódobnak köszönhetően. Az S 1000 XR is 5 lóerővel erősebb lett, valamint 10 kg-mal nőtt terhelhetősége. Az új EURO4 szabványnak megfelelve sem csökkent az S 1000 RR 199 lóerős maximális teljesítménye.

BMW S széria

A BMW Motorrad új motoros ruházati termékei közül az EnduroGuard ruha tovább szélesíti a gyártó enduró kollekcióját. A motorkerékpártól függetlenül működő, így bármilyen típusú motoron használható Street Air technológiát alkalmazó légzsákos mellénnyel kombinált kabát a motoros biztonságát emeli új szintre.

BMW EnduroGuard felszerelés

A motoros szezon beköszöntének alkalmából a BMW Motorrad Márkakereskedésekben személyesen, a külön erre a célra létrehozott honlapon pedig digitális formában ismerhetőek meg az újdonságok. A honlapon további információ és tesztmotorozás kérésére is van lehetőség. Érdemes már most márciusban felkeresni a márkakereskedéseket, speciális motorkerékpár és motoros ruházati ajánlatokkal is várják az érdeklődőket.

A szezonnyitásra készített a BMW egy új honlapot is, amely itt található: Katt!

Új BMW ruházat Street Air System néven jelent meg
Az Alpinestarssal közösen fejlesztették az kollekciót

Comments

comments

Trending