Csatlakozz hozzánk

Hírek

Jól kezdett Talma tanítványa

AA Rijeka: Bódis Ricsi megfelelt az elvárásoknak, 13. lett a Talmácsi Team pilótája

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: Talmácsi Gábor Média

A Talmácsi Gábor által irányított csapat sikeres Alpok-Adria hétvégén van túl, minden kitűzött célt teljesítettek. Bódis Ricsi napról-napra, edzésről-edzésre fejlődött, gyorsult és a versenyen is odatette magát: nemcsak célba ért, hanem a 13. helyen zárt.

Már a bemelegítő edzés jól sikerült a magyar alakulatnak, így bizakodva várták a versenyt. A futam előtt Talmácsi Gábor még átbeszélt néhány dolgot tanítványával, majd mindenki készült a rá váró feladatra.

Ricsi jól kapta el a rajtot, de nem sokkal később egy bukás miatt félbeszakították a futamot és kezdődött minden elölről. Verseny közben a legjobb köridején is javított 1 másodpercet, ezzel maximálisan eleget tett mentora tegnapi kérésének. A rijekai Superstock 600 kategória futamát Luka Decko (SLO) nyerte, második Luca Tommasini (I) lett, harmadik Lukas Jasensky (SK).

“Fantasztikus hétvégén vagyunk túl, gratulálok Ricsinek az eredményhez és büszke vagyok rá az elvégzett munkája miatt. A kitűzött célokat teljesítettük, felmértük az Alpok-Adria bajnokságon belüli erőviszonyokat, Ricsi élesben gyűjtött tapasztalatokat, kihozta a Hondából, amit lehetett, így elégedetten indulunk haza. Nagyon köszönöm a MAMI Szakközépiskolának és szerelő diákjainak a segítséget és a hétvége során nyújtott profi munkát, valamint a Szega Camembert sajt- és sonkaszaküzletnek a támogatást, hogy itt lehettünk a mai rijekai versenyen. Az eredmény óriási lendületet ad mindenkinek, így még nagyobb motivációval várjuk a közös folytatást” – nyilatkozta Talma, mint mentor.


Ricsi a 14. helyről indult, végül 13. lett, de a 12. pozíció sem volt fényévnyi távolságra

“A rajtrácson még volt bennem némi izgalom, de amint megkaptuk a szabad jelzést, hogy indulhatunk, már csak azzal foglalkoztam, hogy jól kapjam el a startot. Viszont alig hogy elkezdődött a futam, történt egy bukás és piros zászlót kaptunk. A második rajt már nem sikerült annyira jól, de a köridőmön javítottam és elég jó tempót motoroztam. Nem kellett volna sok a végén, hogy elkapjam az előttem motorozót, de majd legközelebb” – nyilatkozta a sikeresen kezdő Bódis Richárd.


A MAMI motorszerelő suli csapata segítette Talmáékat Rijekában

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending