Csatlakozz hozzánk

Akciók

Jobb árakkal dolgozik az új MV Agusta importőr. -10-13%

Nem csalás, nem ámítás! Az új MV importőr nem a zsebei tőmését tartja elsődleges célnak.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Nem csalás, nem ámítás, az új MV importőr nem a zsebei tőmését tartja elsődleges célnak. Kezdésnek a 2009-es modelleket árazták le.

Bizonyára értesültetek a nemrég kihelyezett hirdetésről, hogy új importőre van az MV Agustának. Ez manapság nem is akkora szám, hiszen az importőrök jönnek-mennek, egyik becsődöl, a másik megunja…

Most viszont a Furioso Kft-nél van az MV labda, akik eddig is szervizelték és értékesítették is az olasz paripákat. Szakértelemben tehát nincs hiány náluk, így hivatalosan is kereskedhetnek a kuriózumokkal.
Nagy és csillogó szalont viszont ne várjatok, mivel a rendeléshez a Vörösvári úti Superzone üzlet Furioso motorszervizébe kell mennetek, ezzel is csökentve a motorok árát. Az új importőr gondolkodása szerint aki MV-t szeretne, az úgyis megtalálja őket, hiszen ez egy speciális vásárló közönség, aki pontosan tudja, hogy mit is szeretne. Viszont a jóval alacsonyabb ár miatt érdemes inkább a neten megnézni a motorokat és olvasgatni róluk, majd döntést hozni. Kell – nem kell.

A 0 km-es 2009-es modellek ezeken az árakon kaphatóak:
– Brutale 989RR: 4.190.000 Ft
– Brutale 1078R: 4.690.000 Ft
– F4 1078R: 5.190.000 Ft

Azt az igéretet kaptuk, hogy mi is több tesztet készíthetünk az MV Agustákról mostantól, mert az eddigi bizonytalan helyzetű importőrtől nem sikerült tesztmotorokat szerezzünk.
Ha megjönnek az újdonságok, azokat természetesen ki is fogjuk próbálni és gyorsan beszámolunk róluk.

U.I.:
Személy szerint én a kis Brutalét választanám magamnak, de az új F4 is a szívem csücske, bármennyire is nem változtattak rajta. Úgy szép és jó, ahogy van, de a napi használhatósága sokkal jobb a Brutalénak szerintem.

És miért a kicsit?

Mert úgysincs rajta idom, amitől jól érezném magam nagy tempónál, és nem kell rajta annyira rettegni, mint a nagyon, mert az már tényleg Brutál. Bár én is szeretem a gyors motorokat, de csak bizonyos kereteken belül, amit úgy hívnak, hogy versenypálya.
Ja és az ára is barátibb…

Kedvcsinálónak pedig íme a 2010-es 990 és 1090 köbcentis modellek:


MV Agusta Brutale 1090R


MV Agusta Brutale 990R


MV Agusta F4 1090

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending