Csatlakozz hozzánk

Hírek

Úgy fest, tényleg megvalósul a Suzuki turbós motorja!

Először 2013 környékén hallhattunk a Suzuki Recursion fantázianevű motorjáról, azóta pedig szinte az összes nagyobb motorkiállításon villantanak valamit a japánok. Lássuk mi a jelenlegi állás!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Lehet, hogy tényleg  valósággá válik!

Nyilván nagyon örülünk az új, Euro 4-es Hayabusa hírének is, de azért egy ilyen hír mellett sem érdemes csak úgy elsiklani. Anno 2013-ban bukkant fel egy ilyen turbós gép ötlete, azóta viszont több verzióról is szó esett. A sor kettes blokk marad, viszont az eddigi egy helyett már dupla vezérműtengelyes megoldásról csicseregnek a madarak. Búcsúzik tehát az 588 köbcentis 75 kW-os blokk és helyette egy 700 köbcentis XE7 kódnevű motor lesz a befutó, 112 környékére saccolt kilowattal. A komoly műszaki tartalom ellenére ne egy új, GSX-R kaliberű sportmotort várjunk, sokkal inkább egy szétszteroidozott SV650 áll közelebb a valósághoz, GSX-700T típusjelzéssel.

Hogy mikorra várható az új turbós modell? Nagy valószínűség szerint még az idén, de mi inkább év végére tippelnénk. Árról még sajnos nem tudni, de szerintem elég sokan beneveznének egy gyárilag turbós Suzukira!

MentésMentésMentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentésMentésMentés

Comments

comments

Trending