Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Jeremy Seewer és a Yamaha: egy márka, két szenvedély

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Jeremy Seewer azon tehetségek egyike, aki tudja hogyan hozza ki a maximumot Yamahájából – legyen szó Monster Energy Yamaha MXGP YZF450 FM gépéről vagy minőségi Yamaha Grand Piano zongorájáról. Iskolásként órákat töltött zongorázással, miközben a Yamaha hangvillás logóját nézte…akkor még nem is sejtette, hogy hírneve egy másik Yamahához kötődik majd!

A Grand Piano érkezése a  Cireddu Valley Motocross Parkba (Dél-Szardíniába) sokak érdeklődését felkeltette, akik azért jöttek el a pályára, hogy megnézzék a Monster Energy Yamaha Factory MX motorosok felkészülését a 2020-as szezonra. Még a csapattársak, Gautier Paulin és Arnaud Tonus is hitetlenkedve fogadta, amikor Jeremy Seewer leparkolt a Yamaha YZF450FM el és a zongorához ült, miközben társai tovább motoroztak.

“A szüleim ragaszkodtak, hogy zongorázzak gyerekkoromban. Nagyon szerettem, de még jobban kedveltem amikor odakint biciklizhettem, motorozhattam. Most kicsit sajnálom, hogy abbahagytam a zongorázást. Most végre elérkezett az idő, amikor minden idegszálammal a MotoCrossra fókuszálhatok, de soha nem felejtek el zongorázni! Kicsit olyan, mintha motoroznál, soha nem eshetsz ki belőle teljesen. Arról álmodom, hogy otthon is lesz egy Yamaha Grand Pianom, talán a Yamaha kölcsönözhetne nekem egyet” -tette hozzá mosolyogva.

Tudtad?

Az 1887 es alapítású, akkor Nippon Gakki néven ismert-, majd Yamaha Coroprationné alakult vállalat vezetője, Torakusu Yamaha volt. A cég kimagasló minőségű zongoráiról volt ismert. 1955-ben Genichi Kawakami a Nippon Gakki negyedik elnöke hozta meg a mérföldkőnek számító döntést és megalakult a Yamaha Motor Company. Ugyanazon szenvedély, innováció-technológia és kézművesség iránti elkötelezettség jellemezte mind a két céget.

 

via Yamaha press

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending