Connect with us
Suzuki
just1 mx

Újdonság

Jelentkezz, és akár te is tesztelhetsz légzsákos motoros mellényt!

Az In&Motion tesztmotorosokat keres legújabb projektjéhez!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Az Intermot kiállításon indult el az intelligens védőfelszerelések gyártójának (saját szlogenjük) legújabb projektje, az légzsák revolúció kampány – AirbagRevolution Campain. A kampány lényege röviden: 500 motoros ingyen kipróbálhatja az alfa stádiumú légzsákos motoros mellényt, amiről meg kell osztania tapasztalatait a gyártóval.

Persze itt ne gondoljunk rögtön töréstesztekre! A gyártót (In&Motion) nem csak a bukáskor jelentkező erőhatások érdeklik, de az olyan apróságok is, hogy mennyire kényelmes a viselete, van e probléma bármilyen öltözékkel együtt viselni, vagy bármi más, ami a mindennapi motorozással kapcsolatos. A teszttől azt várják, hogy az 500 motoros több mint 1 millió kilométert teljesít 180 napon belül, amiből rengeteg tanulságot vonhatnak le a sorozatgyártás előtt.

A mellény jelenleg még alfa stádiumban van, azaz már közel állnak a sorozatgyártáshoz, de lényegében még prototípusok. Utcai motorozáshoz fejlesztették, bármilyen motoros dzseki alá felvehető, és semmilyen csatlakozást nem kell biztosítani a motorhoz. A gyártó 500 motorost tervez kiválasztani a világ különböző pontjáról, méghozzá a tesztelő nemétől, korától és motorjától függetlenül. A mellények 2017 tavaszán házhoz érkeznek, és a gyártó 180 napig várja a tapasztalatokat, észrevételeket. Regisztrálni az alábbi linken tudtok: www.airbagrevolution.com. Sok sikert!

TUDTAD-E?

A motorosok (kábeles kioldású) légzsákos kabátja, amely magyar találmány 2016. november 30-án lesz pontosan 40 éves.

Kétségtelen, hogy a légzsákos ruha számottevő védelmet nyújt a motorosoknak (ADAC vizsgálata), sok motoros és lovas életét mentette meg már eddig is. Hasznosságát az is jelzi, hogy 2018-tól az elektronikus kioldású változata a motorversenyzők kötelező felszerelési tárgya lesz.
(A sí világkupákon már ma is használatos. Számos ország motoros rendőreinél már régóta rendszeresítve van.)
Ha esetleg kérdésetek lenne a témával kapcsolatban vagy további információra lenne szükségetek, a feltaláló szívesen áll rendelkezésetekre.

Straub Tamás,
a légzsákos ruha feltalálója
2011 Budakalász, Vasút sor 110

Telefon: 06-70-5585-485

Infók:
Beszélgetések a feltalálóval
http://www.airbagjacket.eu/interju.html

Találmányi dokumentumok
http://www.airbagjacket.eu/talalmanyi_dokumentumok.html

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending