Csatlakozz hozzánk

Hírek

Játszottunk Talmával (+interjú Brno után)

A Dreher meghívására játszottunk egyet Talmával. Utána pedig megvideointerjúholtuk

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Talmácsi Gábor és a Dreher Sörgyárak Zrt. már három éve erősítik egymást, melynek apropója a cég alkohol forgalmazásához való hozzáállása. Tisztában vannak vele, hogy termékeik fogyasztása mértékletességet kíván a vásárlóiktól, emiatt -sok más céggel ellentétben- szívügyüknek tekintik minden olyan eszköz bevetését, mellyel tudatossá és felelőssé tehetik az emberek alkoholizálását. Az ügy mellé a program elején Talmácsi Gábor arcát választották, aki maga is elég óvatosan bánik a tudatmódosító italokkal. Ezért találkoztunk vele immár harmadszor a Dreher sajtótájékoztatóján.

A kis összejövetelen alkalmunk volt közösen játszani egyet a világbajnokkal, hogy pontosan mit is, azt lejjebb a sajtóanyagban elolvashatjátok. Érdekes volt a teszt, érdemes megnéznetek miről van szó, sőt akár ti is kipróbálhatjátok. Jó ügyért harcol az a Dreher kampány, amiről szó volt, és ilyen miatt szívesen ránt kardot az ember. Ám még szívesebben készít interjút Talmácsi Gáborral, főleg az igen jó brnoi szereplés után.


Az interjú után koccintottunk Talmával. Igaz, alkoholmentes sörrel, ráadásul ki se bontottuk őket.

Mi is így tettünk, és sokan mások is. Szegény Gáboron látszott a fáradtság, nehéz lehet ugyanazt sokszor egymás után elmondani, de derekasan helyt állt. Ez is az élvonalbeli motorversenyzés része. És hogy még mi, hogy élte meg Talma Brno-t, mik a kilátásai, ennyi verseny után mi a véleménye a Moto2-ről, azt többek közt a következő videóban meghallgathatjátok. Az alapzajért mi kérünk elnézést! 🙂

Sajtóanyag

Szöveg és képek: Faster Management

ÖNISMERETI JÁTÉK TALMÁVAL!

Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok oszt meg érdekes, és hasznos információkat a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatban.

A Dreher Sörgyárak Zrt.  Felelős Alkoholfogyasztás Programjának újabb elemeként egyedülálló önismereti játékkal bővült a www.alkohol.info.hu oldal. A magyar söripar meghatározó vállalata  Felelős Alkoholfogyasztás Programjának keretében információkkal, tények ismertetésével, szakértői véleményekkel segíti a fogyasztókat az egyéni döntés meghozatalában. A felelős alkoholfogyasztás alapját jelentő felelős döntéshez azonban a hiteles információ mellett  valós önismeret is szükséges.  Az önismereti játék első állomása színes élethelyzeteket mutat be,  a 14 kérdésből, élethelyzetből álló játék valósággal tükröt állít a játékossal szemben.  A Dreher Sörgyárak ezzel az innovatív, modern eszközével kívánja segíteni a  magyar felnőtt fogyasztók önismeretét.

„A Dreher Sörgyárak Zrt-nél elkötelezettek vagyunk a felelős alkoholfogyasztás ösztönzése és a felelőtlen fogyasztási szokások visszaszorítása mellett. Reklámjainkon, címkéinken is jól láthatóan feltüntetjük a felelős fogyasztásra felhívó üzenetünket és egyedülállóan szigorú kereskedelmi és marketing kommunikációs szabályzatunk szerint működünk. A Felelős Alkoholfogyasztás Programunkon keresztül pedig olyan információkat nyújtunk fogyasztóinknak, amellyel tovább segíthetjük egyéni döntésüket. A Dreher Sörgyárak programját anyavállalatunk, a SABMiller is a legjobb gyakorlatként mutatta be világszerte a tagvállalatai számára. Büszke vagyok, hogy Magyarországon elsőként nyújtunk egy olyan innovációs eszközt, amely segít önmagunk megismerésében”– hangsúlyozta Andrei Haret a vállalat elnök-vezérigazgatója

A www.alkohol.info.hu oldalon elérhető önismereti játékot Talmácsi Gábor próbálta ki először. A világbajnok gyorsasági motorosnak számos elgondolkodtató, humorosan bemutatott  élethelyzetben kellett döntenie.

“Nagyon örülök, hogy a Felelős Alkoholfogyasztás program tovább bővült! Az önismeret nem csak a sportban, hanem az élet minden területén nagyon fontos, ezért is tetszik ez a játék. Sokszínű, mert tényleg sok élethelyzetet, mint például munkahelyi stresszt, vagy épp egy tehetetlen férfidühöngést mutat be, nem is beszélve a sportolásról, ami nekem, talán érthető, a legjobban tetszett. Külön öröm, hogy a játék közben én oszthatok meg hasznos információkat az alkoholfogyasztással kapcsolatban a felhasználókkal. Nagyon várom, hogy a regisztrált játékosok közül kisorsolt győztessel vacsorázhassak és beszélgethessek egy jót! ” – mondta az önismereti játékról Talmácsi Gábor. Az újszerű játék segítségével végiggondolhatjuk, hogy konkrét élethelyzetekben hogyan viselkedünk, hogyan döntünk. A www.alkohol.info.hu oldalon az önismereti játék páratlan abból a szempontból is, hogy a játékos lépésről lépésre átgondolhatja választási lehetőségeit, és döntései lehetséges következményeit. A játék színes és szórakoztató, hol egy lánybúcsú, vagy teniszmeccs kellős közepébe csöppen a játékos, vagy épp egy ugató kutya robog át a kávézóban és töri meg a beszélgetés varázsát. A válaszlehetőségek és a többi játékos válaszaival való összevetés a teszt végén valódi önértékelésre ad lehetőséget. 

“Hiszünk a www.alkohol.info.hu elmúlt két évben kialakított és elért népszerűségének erejében és bízunk benne, hogy a színes, humoros, elgondolkodtató önismereti játék még több látogató számára nyújt majd érdekességet. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerjük önmagunkat. A játék tükröt állít elénk, kiderül, hogyan és mi alapján mérlegelünk és hozunk felelős döntéseket” – mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak vállalati kapcsolatok vezetője. 

Az innovatív önismereti játékot egy online és egy mobiltelefonra is letölthető véralkoholszint kalkulátor is segíti. Az alkalmazás, amely mobiltelefonra egy normáldíjas sms áráért letölthető, azonnal kiszámolja, hogy az elfogyasztott alkohol mennyiség mennyi idő alatt  távozik a szervezetből.

A regisztrált játékosok körében egy exkluzív privát vacsorát sorsolunk ki, amelyen a fődíjnyertes 3 vendégével közösen Talmácsi Gáborral vesz részt. További értékes ajándékok várnak az önismereti játékban résztvevőkre, mint exkluzív sörtúra, ajándék pohárkészlet illetve egyedi online tartalom Talmácsi Gáborról készült anyagokból. 

Háttérinformáció:

Dreher Sörgyárak Felelős Alkoholfogyasztás Program:

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2008-ban indította útjára Felelős Alkoholfogyasztás Programját, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok közreműködésével. A Program informatív honlapja a www.alkohol.info.hu, amelyet immár közel 150 ezren látogattak meg. A weboldal az egyéni felelősség központba állításával az érdemi tájékoztatásra helyezi a hangsúlyt, emellett a látogatók bekapcsolódhatnak az oldalon kibontakozó fórumokba, feltehetik kérdéseiket, megoszthatják véleményüket, amit már több mint 500-an meg is tettek. Az oldal további különlegessége a speciális testábra, amely lépésről lépésére bemutatja, mi történik a szervezetben, amikor alkoholt iszunk. A rendkívül népszerű www.alkohol.info.hu weboldalon a „Hónap témája” rovat különböző érdekes témákat vet fel a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatban, amelyet a Talmácsi Gáborral készült élethelyzet- valamint szakértői videó és a látogatói hozzászólások tesznek teljessé.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending