Connect with us
Suzuki

Blog

JÁTÉK! Tippeld meg a MotoGP szezonnyitójának győztesét és nyerj!

Szeretnél nyerni egy MotoGP csapatpólót? Akkor nincs más dolgod, mint megtippelni ki nyeri a MotoGP szezonnyitó Katari Nagydíját, és szorítani, hogy Fortuna a sorsolásnál rád mosolyogjon!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Spíler TV jóvoltából most lehetőséged adódik, hogy nyerj egy MotoGP pólót, amiért csak annyit kell tenned, hogy

ITT

beírod a neved, email címed, és megtippeled, hogy szerinted ki nyeri meg a Katari futamot.

A JÁTÉKSZABÁLY

TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1145 Budapest, Róna u. 174. Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2).

A játék időtartama:
2018. 03. 14-től 2018. 03. 17-én 18 óráig.

A nyeremény:
Az Avintia Racing MotoGP verseny csapat idei csapat pólója, a Superzone jóvoltából.

Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt eleget tesznek a felhívásban foglaltaknak, azaz a fenti űrlapot kitöltik, megadják a tippjüket és elküldik azt. A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Sorsolás:
A sorsolási adatbázisba azok a természetes személy játékosok kerülnek be, akik a felhívásban foglaltaknak eleget tesznek. 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt, és a nyereményüket törvényes képviselőjük veheti át. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását a szervező cég alkalmazottja végzi. A nyertesek névsorát a játék lezárását követően a csatorna hivatalos közösségi oldalán tesszük közzé.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending