Csatlakozz hozzánk

Hírek

Japánban már megvehető a Suzuki Gemma 250

A tavalyi tokiói motorkiállításon bemutatott 250-es robogó kiszabadult Japán utcáira.
 
 

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ezt a “szépséget” tavaly láthatta előszőr a Japán nagyközönség a hazájukban rendezett kiállításon. Úgy néz ki hatalmas sikere lehetett, hiszen -ha madaraink igazat csicseregnek- a japánok már meg is vehetik a 250-est. Mi ne örüljünk, hozzánk illetve a világ más tájaira nem tervezik egyelőre, dehát tegyük hozzá, hogy ha valahol helye van ennek a kétkerekűnek, az pont a japán utcák.

Az erőforrást a negyedliteres, egy hengeres Burgmantól csaklizták el, amivel annyira azért nem lehet mellé lőni. Amit még tudni lehet róla, hogy elől 14-es, hátul 13-as kerekeken gurul és a szokásos CVT hajtást kapta meg. Tehát semmi szokatlan, hacsak a kinézet nem az. A Gemma tulajdonképpen egy futurisztikus cruiser, akár csak a Honda DN-01. Igaz ez utóbbi formavilága talán megszokhatóbb. Az ülés alacsonyan van, igen szokatlan elosztásban egy robogónál, egész kényelmesnek tűnik.

Japánban 70.000 yen az ára, ami Forintra átszámolva 9.700.000 Ft, amiből pont kitellik 4 darab nagy maxi robogó, mondjuk négy különböző márkából. Szóval valószínűleg nem egy minden sarkon fellelhető járműről van szó.

 

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending