Csatlakozz hozzánk

Hírek

J300: jön a Kawasaki robogója

A zöldek hamarosan piacra dobják az első (európai piacra szánt) robogójukat, a J300-at. Az új modellel a városi és elővárosi közlekedésben egyre nagyobb szerephez jutó robogó-szegmensbe száll be a Kawa

Közzétéve

ekkor

kawasaki j300
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az utóbbi években Európa szerte megélénkült a kereslet az olyan stílusos, könnyen vezethető robogók iránt, amelyek jó szolgálatot tesznek az elővárosi ingázás és a városi közlekedés során. A Kawasaki kínálatában már eddig is voltak olyan motorok, amelyek ezekre a fogyasztói igényekre választ tudtak adni, mint a népszerű ER-sorozat, illetve a sokoldalú Versys.

A J300-al most azonban teljessé válik a paletta – így a funkcionalitást, például a fokozatmentes váltót és az ülés alatti tárolót előtérbe helyező vásárlóknak sem kell lemondaniuk majd a mutatós zöld színről…

A dizájn megtervezését a márka európai kutatás-fejlesztési részlege végezte

Az európai piacra lépés során ugyanis a márka számára elsődleges cél volt, hogy a robogó szegmensben is olyan modellel jelenjen meg, amely megtestesíti meg az ún. Kawasaki-életérzést. “Ezért a márka külön dizájner csapatot állított fel, amely azt a feladatot kapta, hogy olyan robogó alkosson meg, amelyben a szenvedély testet ölt. A J300 már elnezésében is ezt képviseli, a típusjelzésben található „J” ugyanis a japán „jyounetsu” szóból származik, amely szenvedélyt jelent” – olvasható a Kawasaki közleményében.

A J300 először november 5-én, az EICMA kiállításon mutatkozik be a sajtó és a nagyközönség előtt…

A gyártó szerint ez a tervezési vezérelv nem csak a hamarosan debütáló J300-nál, de a 2014-es szezon minden jelentősebb Kawasakijánál is tetten érhető lesz.

…de várhatóan már év végétől a kereskedésekben is elérhető lesz az újdonság

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending