Connect with us

Videók

Izgalmas verseny a Cowboy-ok földjén, ló és motor közt,de vajon ki fog nyerni?

Texasban járt a MotoGP fiatal versenyzője, a motor mágus Marc Márquez, ahol a profi és dögös Jackie Ganterrel nyomtak egy barrel race-t!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Hogy mi az a barrel race?

A rodeó eseményeken látható lovas mutatványban a legnagyobb ellenség az idő. A lóhere mintájú pályán az a cél , hogy a lehető leggyorsabban kerüljék meg a hordókat.
Ebbe a világba cseppent bele Márquez, egy rövid verseny idejéig.

A kötelező pálya bejárást követően a szőke hölgy kezdi a futamot, gyönyörűen uralva a paripát.
Marc szemmel láthatóan aggódik is picit, hiszen a paci baromi hamar kerüli meg a hordókat, még ha sebességben alul is marad egy csöppet. Az idő 17.377 másodperc, nem is rossz. Kicsit az álla is leesik. 🙂

Marc seriffnek öltözve ballag a pályára, de egy szempillantás alatt felkerülnek a cross csizmák, repül a kalap, aminek a helyét cross sisak váltja fel, és kíméletlenül felbőg a motor!
Fiatal spanyolunk jóformán az egész pályát keresztbe haladva abszolválja, látszik, hogy nem akar alulmaradni a versenyben.
Aki egyértelmű vereségre gondolt az csalódni fog, az ő ideje: 16.693 másodperc, ami igencsak közel van a rodeós hölgy idejéhez, de pont elég, hogy ő arassa le a babért. :)

Márquez láthatóan élvezte ezt a kihívást és még az sem kizárt, hogy a szűk pályán szerzett tapasztalatokat az aszfalton is hasznosítani tudja majd – (ezt ő mondta, nem mi!)

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending